Kuus nippi, kuidas hoida suhet tugevana

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Pikaajaline suhe võib ajaga palju muutuda ja kunagine kirg võib jahtuda. Kuidas aga teha nii, et seda ei juhtuks. Siin on 10 tegevust, mis aitavad suhet tugevana hoida.

  1. Sea oma suhe esikohale. Olegm ausad – suhte alguses pingutame me rohkem, kuid mida aeg edasi, seda iseenesestmõistetavaks see muutub, kirjutab Live Bold And Bloom. Töö, kool ja pere võtab oma aja ja suhe võib jääda tagaplaanile. Seega, sea oma suhe kõige tähtsamale kohale.
  2. Võta suhet, kui ühist ettevõtmist. Mõtle suhtele, kui kahe inimese liidule, kus domineerivad ühised tegevused, mitte individualistlikud soovid. Ehk keskendu rohkem sõnale «meie».
  3. Tehke iga päev midagi koos. Ühised tegevused on tugeva suhte aluseks ning vahet pole, kas see on koos kinos käimine, rääkimine või muu ajaviide. Leidke üksteisele aega.
  4. Suhelge üksteisega viisakalt. Isegi kui ollakse tülis või tuntakse negatiivseid emotsioone, siis püüa sellegi poolest ennast väljendada viisakalt ja lahkelt. Ära kasuta passiivset ega manipuleerivat käitumisviisi.
  5. Luba endale olla haavatav. Meil kõigil on minevikus olnud halbu kogemusi ja suhteid, mida soovime kaaslase eest varjata. Suhte küpsedes aga tekib usaldus ja intiimsus, mis laseb sul ennast rohkem partnerile avada.
  6. Tehke koos lõbusaid asju. Vaatamata igapäevamuredele, tuleks lihtsalt käia ja teha tegevusi, mis on lõbusad ja toovad teid üksteisele lähemale.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles