Anna Gavronski unistuste jalgpallinaiskonda kuuluks nii Kristiina Ehin kui Anett Kontaveit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Gavronski
Anna Gavronski Foto: Sander Ilvest / Postimees

«See on võistkond, kus on säravad, andekad ja imetlusväärsed naised,» selgitab saatejuht Anna Gavronski, kelle valiks ta oma unelmate jalgpallinaiskonda. Gavronski lahkas ajakirjas «Jalka», keda ja miks ta valiks. 

«Igaühe roll on täpselt läbi mõeldud ja selle tulemuseks on vägi, millega võib võita ükskõik kui maskuliinse vastase. Kuigi nimekirjas oleks võinud olla ka mõni poliitik, kes oleks kindlasti hea rünnakute tõrjuja ja meeskonnamängija, siis jätsin nemad targu välja. Ajakirjaniku meeskonnas ei ole kunagi poliitikuid!» selgitas ta. 

Gavronski sümboolne koosseis (4-4-2):

              Anett Kontaveit           Astrid Kannel

Sandra Vabarna   Evelin Võigemast     Anu Välba   Kristiina Ehin

Katariina Krjutškova  Kriss Soonik   Annika Laats  Age Oks

                            Kristiina Poska

Kristiina Poska - Kristiina, kes oleks ka naiskonna kapten, on pärjatud sellise tiitliga nagu maailma hõivatuim naisdirigent. Tema töökus ja oskus juhtida talentidest pungil suuri koosseise on hindamatu ka jalgpallivõistkonnas.

Katariina Krjutškova - Katariina piiramisrõngasse ei taha sattuda ükski vastane, olgu selleks endine peaminister Siim Kallas, Võhma linna kommunaalpoliitikud või maailma parim ründaja Cristiano Ronaldo.

Kriss Soonik - Kriss disainib võistkonnale kaunid ja mugavad riided, millega lööme juba riietusruumis vastase pahviks nii, et mängumurule joostes on meil vastase ees juba moraalne eduseis. Kaitsemängijana nõelab Soonik vastast kiirete vasturünnakutega.

Kriss Soonik
Kriss Soonik Foto: JAANUS LENSMENT/PM/SCANPIX BALTICS

Annika Laats - Annika oma siira headusega saab jagu igast vastasest, olgu selleks või jumala asemik maa peal.

Age Oks - Minu võistkonnast ei saa puududa baleriin, sest olen ise selle kauni kunstiga sisuliselt terve elu tegelenud. Ja Age Oks on Baleriin suure algustähega. Lapsepõlves unistasin, et minust saab Age Oks, ja nüüd ei saa ma jätta kasutamata võimalust võtta legend oma võistkonda.

Sandra Vabarna - Sandra on loominguline mängija, kes suudab vastast üllatada. Tema on meeskonna mootor, kes juhib mängu tempot ja dünaamikat, väsitades sel moel oma vastaseid. Heale muusikule omaselt oskab ta mängida ansamblis, aga ei karda otsustaval hetkel teha ka soolorünnakuid.

Evelin Võigemast - Ta on ründav poolkaitsja, kes suudab oma näitlejameisterlikkusega platsil palju erinevaid rolle täita, olles tugev nii kaitses kui ka ründes. Tema tugevuseks on taktikaline pool – isegi pingelistes situatsioonides peab ta hoolikalt kinni treeneri antud juhistest.

Evelin Võigemast
Evelin Võigemast Foto: KRISTJAN TEEDEMA/PM/SCANPIX BALTICS

Anu Välba - Ta oleks ründav poolkaitsja, kelle särava naeratuse ja suure empaatiavõime juures ei saagi aru, millal ta ründab ja millal ta kaitseb, aga vastane on juba esimesel minutil ümber sõrme keeratud ja mäng sellega võidetud.

Kristiina Ehin -Ka tema oleks ründav poolkaitsja. Kristiina olekust ei peegeldu kuidagi, et ta võiks mängida sellisel positsioonil, aga just õigel hetkel suundub ta elegantselt rünnakule ja lööb kõik pahviks. Lisaks aitab ta välja mõelda meie ergutusriimi, mida fännid igal mängul hüüavad.

Anett Kontaveit - Anett on individuaalalal meister, mis tähendab, et ka jalgpalliplatsil peab tema positsioon olema selline, kus saab veidi soleerida.

Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: TAIRO LUTTER/PM/SCANPIX BALTICS

Astrid Kannel - Ründaja. Astridi vastu «Aktuaalse kaamera» intervjuutoolile kardavad inimesed sattuda, tema hoolikalt läbimõeldud rünnak paneb põlved tudisema ka kõige kogenumatel. Usun, et jalgpalliplatsil oleks täpselt samamoodi.

Treener Aet Süvari - Supervõistkond ei jõua tippu, kui pole head treenerit. Aet tunneb jalgpalli hingeelu läbi ja lõhki. Tema ohjab võistkonna säravaid isiksusi ja õpetab kavalaid strateegiaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles