Isa lasi tütrel sünnipäevaks saadud soengu tõttu juuksed vägisi maha lõigata (2)

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ohio naine Christin Johnson jagas Facebookis pilte oma tütrest, kellele isa lasi vastutahtmist poisipea lõigata, sest ema kinkis tütrele sünnipäevaks blondeeritud salkudega soengu.

Ema selgitusel sai tütar sünnipäevaks uue soengu ja läks isa juurde. Kui tütar tema juurde tagasi toodi, olid tal juuksed inetult maha lõigatud. Väidetavalt tegid tüdruku isa ja kasuema seda karistuseks uue soengu eest.

Juhtumit uurivad nii kohalik politseiamet kui lastekaitseteenistus. Haskinsi politseiülem Colby Carroll ütles väljaandele Fox8, et on seda tööd teinud 1992. aastast alates ja ei ole kunagi midagi sellist näinud.

Fotod väärkoheldud teismelisest tüdrukust on tõmmanud Facebookis väga palju tähelepanu ja kaastundlikud inimesed jätavad kommentaare, et neiu on ka lühikeste juustega ilus. Sellegipoolest andis Christin teada, et tütar kannab nüüd parukat.

Tüdruku isa ja tema uus naine on mõlemad vabatahtlikud päästjad. Komando pealiku sõnul on nad kuni uurimise lõpuni töölt kõrvaldatud.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles