Suur galerii: Sõbranna kutsus tuhatkond naist kinno vaatama ulakat filmi «50 vabastatud varjundit»

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile esilinastus Apollo Solarise kinos «Viiskümmend vabastatud varjundit». Tegemist oli Sõbranna.ee värske üritustesarja «Sõbrannaga kinno» uhke avalöögiga.

Õhtut juhtisid Jaanus Koort ja Sõbranna.ee juhataja Dagmar Lamp. Kõikidele külastajatele olid kingiks ulaka sisuga kinkekotid, lisaks loositi välja uhkeid auhindu, mille olid välja pannud seksikas pesupood Ulakas Kaunitar, lisaks panustasid kinkekottidesse omalt poolt auhindu Avon Eve, Dermosil, Orbital, Ztudio jt.

Meeleolu kohapeal oli ülev ja seksikas, rõõmsalt tõdesime ka, et kohal oli palju mehi. Ei tasu üldse jääda kinni uskumusse, et Eesti naised-mehed on igavad ja konservatiivsed, seda tõestas eilne õhtu kindlasti!

Juba täna oleme sama filmi vaatamas Apollo Mustamäe kinos, pange vaim valmis!

Üritustesari «Sõbrannaga kinno» hakkab toimuma igal kuul ning välja valime just need filmid, mida parim koos sõbrannaga vaadata. Hoidke kindlasti silma peal meie Instagramil ja Facebookil, sest just seal loosime välja pileteid ja auhindu järgmistele kinoõhtutele!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles