Veteranpaarid soovitavad: viis romantilist valentinipäevaideed

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels

Kuidas veeta romantiline valentinipäev nii, et see tugevdaks ka teie suhet? Nõu annavad paarid, kes on koos olnud aastakümneid ning vannuvad, et nende valentinipäevaideed töötavad.

Reader's Digest rääkis paaridega, kelle suhe on püsinud õnnelikuna pikki aastaid ning palus, et nad jagaksid nõuandeid - millised on nende omal nahal järele proovitud ja tõestatult parimad ideed valentinipäevaks?

1. Veetke päev, tehes oma lemmikasju

On oluline, et valentinipäev juba algaks südamlike toonidega - korraldage hommikusöök voodis, seejärel aga suunduge külmast hoolimata õue mõnele seiklusele. Päeva lõpuks suunduge oma lemmikrestorani.

2. Ükskõik, mis te teete, tehke seda koos

Valentinipäeva fookus ei peaks olema mitte niivõrd sellel, mida te teete, vaid et te võtaksite teadlikult aega oma kiirest elust, et seda koos veeta. Tehke toiduvalmistamise või restoranivalimise stress võimalikult väikeseks ning leidke viise, kuidas kahekesi päeva nautida. Käige jalutamas või kohvikus, aga olge teineteise jaoks olemas.

3. Üllata kallimat läbimõeldud kingitusega

Kui teil on lapsed, võib olla väga raske aega leida teineteise jaoks, saati siis välja mõelda keerukas kingitus. Oluline on aga, et kingitus oleks lihtsalt mõtestatud - näiteks kirjutage teineteisele kirjad, kus toote välja põhjused, miks te üksteist hindate ja armastate.

4. Varastage omaetteolemise aega

Minge loodusesse - nii ei sega teid teised inimesed või tehnikaimed.

5. Muutke valentinipäev igapäevaseks

On oluline üksteist armastuse ja austusega kohelda 365 päeva aastas, mitte ainult 14. veebruaril. Andke igal õhtul headöödsuudlus, kallistage koju jõudes, käige regulaarselt koos väljas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles