Kuulsused, kes kasutasid lapse saamisel surrogaati

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dennis Van Tine/Starmax/PA Images

Üha enam naisi otsustavad nooruses karjääri kasuks, mistõttu tekib paljudel edukatel naistel hilisemas eas probleeme pere loomisel. Mitmed kuulsad naised (ja mehed) on sel teemal sõna võtnud ning enda laste eest tänanud just sorrogaate.

Foto: Mike Coppola/AFP

Alates sellest ajast, kui Tyra Banks oli 24-aastane, ütles ta endale igal aastal: «Ma saan kolme aasta jooksul lapse.» Kui Banks lõpuks 40 sai, otsustas ta lõpuks lapse saada. Kuna ka kunstlik viljastamine ei õnnestunud, proovis Banks surrogaadi abi otsida. 2016. aasta jaanuaris teatas tippmodell, et on saanud emaks.

Foto: Imago/PicturePerfect

Elizabeth Banks on näitleja, kes saanud kaks last surrogaadi abil. Pärast aastaid viljakusravi pöördus paar surrogaadi poole. 2012. aastal tervitas Banks enda teist poega.

Foto: Chris Pizzello / Invision / AP / SCANPIX

Sarjast «How I Met Your Mother» tuntud näitleja Neil Patrick Harris abiellus 2014. aastal oma partneri David Burtkaga. Mõned aastad hiljem tervitasid nad oma koju kaksikutest poega ja tütart.

Foto: imago/Future Image / Scanpix

Sarah Jessica Parker on intervjuudes öelnud, et tal on rasestumisega raskusi. Lahendusena leidis Parker oma mehega surrogaadi, kelle abil 2009. aastal kahe tütre vanemateks saadi.

Foto: MONICA ALMEIDA/REUTERS/Scanpix

Ligi kaks aastat pärast seda, kui Nicole Kidman abiellus Keith Urbaniga, sünnitas ta 41-aastaselt tütre nimega Sunday Rose. Kidmanil on varasemast abielust Tom Cruise´iga adopteeritud veel kaks last. 2010. aastal sündis Keithi ja Nicole´i järgmine tütar Faith Margaret, kes on küll mõlema bioloogiline laps, kuid tuli siia ilma surrogaadi abil.

Allikas: TheList

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles