Kuus ebaprofessionaalset asja, mida kontoris kindlasti teha ei tohi

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Pikemat aega ühes kohas töötades võivad inimesed muutuda liiga mugavaks ja hakata tegema asju, mida ei peaks.

  1. Pidev sotsiaalmeediakonto vaatamine. Kui sinu tööülesanne ei ole just firma sotsiaalmeediakonto haldamine, siis katsu selle kasutamist piirata, kirjutab Hello Giggles. Peale selle, et see näitab, et sa raiskad oma tööaega, võid ka vahele jääda millegi kohatuga, mida sa seal vaatad.
  2. Küünte lakkimine. Küünalakkidel on väga tugev ja paljude jaoks ebameeldiv lõhn ning kui sa hakkad küüsi värvima, siis ei saa sa vastata telefonile, kirjutada ja üleüldse normaalselt tööd teha.
  3. Teiste segamine. Oma ideede ja mõtete edastamine on oluline, kuid teistest üle rääkimine või vahele rääkimine on ebaviisakas.
  4. Oled uute töötajate suhtes võõrastav. Arusaadav, et sul on tekkinud tööl oma n-ö punt, kuid püüa olla uue inimesega viisakas ja sõbralik, nagu oldi sinuga, kui sina tööle tulid.
  5. Liiga semutsemine. Pea meeles, et eelkõige on töökaaslased ikkagi sinu kolleegid, mitte sõbrad ja seega ei tasu väga isiklikke asju neile usaldada.
  6. Kontoripidudel purju jäämine. See ei mõju hästi sinu suhetele töökaaslastega ja samuti võib see jõuda sinu bossi kõrvu. Seega katsu tööpidudel olla alkoholiga mõõdukas.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles