Kuus süütut asja magamistoas, mis on tõelised kiretapjad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Tuleb välja, et pealtnäha süütud ja igapäevased asjad võivad mõjuda seksuaalelule üsna laastavalt. 

  1. Telekas. Statistika näitab, et paarid, kellel on telekas magamistoas, seksivad poole vähem kui need, kellel seda ei ole.
  2. Läpakas. Võib tunduda tore vaadata koos läpkast seriaale ja filme, kuid see vähendab ka isu seksida ja tapab igasugused romantilised mõtted.
  3. Liiga pehme voodi. Kõige parem voodi seksimiseks on suhteliselt kõva ja tasane, kuna siis on kergem voodi sisse vajumata positsioone vahetada.
  4. Kodupüksid. Meil kõigil on need toredad karude või elevantidega kodupüksid, mis on supermugavad, kuid mitte kõige seksikamad. See ei tähenda, et magamistoas peaks kogu aeg sekspesu kandma, kuid valida võiks midagi vahepealset.
  5. Suur hunnik triikimist ootavat pesu. Kedagi ei eruta pilt suurest hunnikust riietest, mis ootavad triikimist või kappi panemist. Püüa hoida magamistuba korras ja puhas.
  6. Magamistoa uks, mis ei käi kinni. Kui teil on lapsed või jagad sa kellegagi korterit, siis lukustamata uks võib tekitada palju stressi ja põdemist, mis ei mõju jällegi hästi seksiisule.

Allikas: traceycox.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles