Ainult naistele: Soomes avatakse puhkusesaar, kuhu on lubatud vaid naised

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Instagramist/ @supershesnaps

Naisel nimega Kristina Roth sai puhkusel olles meeste seltskonnast kõrini, mistõttu otsustas ta teha vaid naistele mõeldud puhkusesaare.

Saar hakkab kandma nimetust SuperShe ning on tervislike eluviiside suunitlusega vaid naistele mõeldud saar, vahendas news.com.au

Vaid naistele mõeldud saare asutaja Kristina Roth tuli eksklusiivselt naistele mõeldud puhkusesaare ideele Californias puhates. Nimelt märkas Roth, et meeste seltskond ümberringi ei lasknud tal piisavalt lõõgastuda.

«Kui läheduses on mõni kena kutt, siis naised tahavad ikka huulepulka kanda,» tõi ta ühe näite.

«Saare idee on keskenduda iseendale. Mitte kõrgenenud hormoonitasemele,» sõnas Roth.

Miks just Soome?

Roth valis oma saare idee teostuspaigaks just Soome, kuna ta armus soome mehesse.

«Tema [soomlasest poiss-sõbra] vanematele kuulub ühel saarestikul saar ning ta rääkis mulle pidevalt, et üks lähedalolev saar on müügis,» sõnas Roth.

Roth ütles alguses, et ta polnud sellest soome saarest absoluutselt huvitatud, kuna soovis naiste puhkusesaare teha hoopis Turks ja Caicose kanti. Kuid kui ta saart nägi, armus ta selle utoopiliselt kaunisse välimusse kohe.

SuperShe puhkusekuurorti aitab Rothil avada SuperShe nimeline naiste võrgustik ning üheskoos avatakse saar 2018. aasta juulis. Luksuslik puhkus on tervislikele eluviisidele suunatud, kuid hindade kohta ei oska Roth veel infot jagada.

 

Summer days on our mind via @ldjohanson

A post shared by SuperShe (@supershesnaps) on

Kuigi võib jääda mulje, et Kristina Rothile pole meeste seltskond meeltmööda, vaidleb naine sellele vastu. Rothi sõnul pole ta meestevihkaja. «Ma armastan mehi!» väidab naine. 

Praegu on broneerijad olnud vaid Rothi enda tutvusringkonnast. Kuid kui broneerimine läheb avalikuks, tahab naine teha sarnast süsteemi Soho House’ile, kus uued liikmed saavad ühineda vaid siis, kui keegi olemasolevatest liikmetest nende ühinemissoovi toetab.

Ma tahaksin kindel olla, et need inimesed, kes siia tulevad, sobiksid meie keskkonda, sõnas naine. Ta kinnitas, et ei soovi kindlasti olla elitaarne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles