Sodiaagi saladused: kolm tähtkuju, kellel tuleb parim valentinipäev

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Valeriy Kachaev / PantherMedia / Scanpix

Valentinipäev on ukse ees. Kolm sodiaagimärki sel aastal muretsema ei pea - nende 14. veebruar tuleb võrratu!

Lõvi

Lööd ruumi oma kohaloluga särama. Sinu fookus sel valentinipäeval on õnnetunde saamises, mitte enda ego kasvatamises. Räägi nalju, naerata. Sinu ümbritsevad vajavad su positiivsust ja sära, need on ühtlasi sel aastal sinu valentinipäeva märksõnad.

Veevalaja

Veebruari ilm võib külmutada teised tähtkujud, kuid veevalajas toob see aeg esile eriti tugeva vaimse võimekuse. See kuu toob sulle vastused, mida oled kaua südames otsinud, kuid ehk mitte selles vormis, mida arvasid. Hingesugulased võivad tulla tavatus «pakendis», seega ära muretse, kui enda oma ei tundu leidvat. Kõik loksub ajaga paika. Ka valentinipäeval pole sa kunagi üksi, kuna oled kontaktis iga osaga universumist. See on aeg, mil selgitad välja, kuidas vormida kestvat suhet kogu maailmaga.

Kalad

Tõeline armastus on kalade eluaegne seiklus. See on sinu lõputu püüdlus. Vaimu ja heade soovide üleküllus matavad sind sel valentinipäeval. See kõik on Venuse teene ning nüüd on sinu ülesanne seda armastust jagada. Kui oled 14. veebruaril õiges tujus, võid korda saata tõelisi imesid. Armastus muudab sind julgeks. Ära muretse tuleviku pärast. Isegi, kui sellest asja ei saa, annab see sulle hea õppetunni, mis aitab sul armastust jagada. Me kõik võiks sinult hiljem õppida.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles