Neli märki, mis reedavad juba enne suudlemist, et teil on hea seksuaalne klapp (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Seksuaalne «keemia» on midagi, mis kas on või ei ole. Tihti öeldakse, et langetame valiku inimese suhtes juba esimestel sekunditel.

Mõned märgid, mis seda reedavad.

  1. Sa tunned, et tõmbud lausa füüsiliselt tema poole. Kui sa avastad, et sa kogu aeg üritad teise inimese lähedal olla ehk ta on justkui magnet, mis enda poole kisub, siis on tõenäoliselt tegu vägeva «keemiaga», vahendab Elite Daily.
  2. Sa ei suuad temast käsi eemale hoida. Sa tunned pidevat vajadust teda puudutada ja olla ta lähedal ehk sul on raske ennast kontrollida.
  3. Te püüate pidevalt üksteise pilke. Kindel märk seksuaalsest sädemest on ka pilkude vahetamine. Isegi, kui see on olukorras, kus see ei pruugi näiliselt midagi tähendada.
  4. Sa oled muutunud hajameelseks ja unistavaks. Seksuaalne tõmme võib sõna otses mõttes võtta meil mõneks ajaks mõistuse. Sa ei suuda keskenduda, sest kõik mida sa näed ja mõtled on seotud temaga.
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles