Naised paljastavad oma mehe juures kõige häirivamad asjad, millega nad on õppinud elama

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Scanpix

Pole olemas täiuslikku inimest. Naised avaldavad, mis on nende meeste suurimad puudused, mida nad on õppinud aktsepteerima.

Jutupaunik

«Kui minu mees hakkab rääkima, siis ta ei saa pidama. Ta lihtsalt muudkui räägib. Kõik teised on oma söögid juba ära söönud, aga tema oma on läinud külmaks, sest ta ainult seletab.»

Halb organiseerija

«Kui mul on närvid püsti, pean ma planeerima, kuidas asju lahendada. Kui temal on stress, teeb planeerimine asja ainult hullemaks. Seega, kui mõlemal on pingeline aeg, siis üks meist kannatab selle all rohkem.»

Halb rahaasjades

«Ta on rahaga ümberkäimisel kohutav! Ta unustab alati arved maksta. Poes ei oska ta osta asju, millel oleks hea hinna-kvaliteedi suhe. Ta kas ostab kõige odavama ja halvema asja või kõige mõttetult kallima.»

Tujukas

«Kui tal on halb tuju, siis ta tujutseb terve päeva.»

Emotsioonitu

«Mu partner on kõige emotsioonitum inimene maailmas. Ei musisid, ei kallistusi, ei komplimente.»

Raskusi hammastepesul

«Ta ei suuda elus ära õppida, kuidas õigesti hambapasta tuubi pigistada. Ma olen näidanud ja anunud, aga ta ikka vajutab keset tuubi. Liiga palju jääb kitsalt põhja!»

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles