Kaunite hallide juuste kuus saladust

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Blondidel võib olla lõbus, aga kõige lahedam on tegelikult hall juuksevärv. Kahjuks ei ole hallide juuste eest hoolitsemine enam niisama lihtne, sest kauni tulemuse nimel peab neid väga õigesti hooldama.

Kui oled otsustanud värvimise järele jätta ja juuste loomulikult värvil esile tulla, siis pane kõrva taha need Pure Wow nipid, mis teevad hallid juuksed imekauniks.

Lillašampoon

Selleks, et juustel poleks soovimatut sooja (punakat, kollast, oranži) alatooni, tuleb kasutada kas lillašampooni või sinist tooniandvat šampooni. See neutraliseerib kollasuse, mida põhjustavad näiteks kloor, päikesevalgus ja isegi suits.

Sidruniloputus

Halle juukseid võiks korra kuus loputada sidrunivees (üks sidrun poole liitri vee kohta). See ühtlustab juuste värvitooni.

Viimistlusvahendid

Rasked soenguviimistlusvahendid nagu vaha ja pumat jätavad hallide juuste puhul mulje, nagu need oleks õhukesed ja räpased. Proovi hoopis särapihustit, et juuksed jääks terveks  ja ei tunduks rasvased.

Riidevalik

Hallide juustega ei maksa kanda pruune, sammalrohelist ja beeži, mis jätavad räsitud üldmulje. Kanna värve, mis sobivad hallide juustega - näiteks hõbedane must, valge, erinevad hallid toonid.

Kanna alati põsepuna

Kuigi hallid juuksed on kaunid, võib nägu nende kõrval tunduda kahvatu. Hoolitse oma jume eest ja kanna sobivat kreemja tekstuuriga põsepuna.

Lühike soeng

Kuna hallide juuste eest hoolitsemine võib olla tülikas, teavad paljud naised, et lühike soeng võib olla kõige parem valik. Halle juukseid peab palsamiga niisutama, tegema ravimaske ja vältima kuumtöötlemist. Kui juuksed on lühikesed, ei pea nii palju pingutama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles