Üheksa asja, mida teha enne seksi, et mõnu oleks veelgi võimsam

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Mõnikord on seks kõige parem siis, kui see juhtub spontaanselt ja üllatab ootamatusega. Teine kord on aga just ettevalmistus meeliülendava seksi saladus, sest ootusärevus suurendab naudingut.

Prevention uuris sekspertidelt, milliste nippidega saab seksuaalset erutust suurendada, kui kohtumiseks ettevalmistusi teha ja end õigesti häälestada. Siin on nende nipid ajalises järjestuses.

Tekita vastav tuju

Hakka teadlikult mõtlema asjadele, mis sind erutavad. Selle asemel, et keskenduda vaid ideedele, kuidas partnerile head teha, mõtle läbi, mis sulle endale erootiline tundub.

Hoolitse, et muud kohustused saaks kaelast ära

Praktilised mured võivad hakata lõõgastumist ja erutust segama. Ei ole lihtne mõelda ulakaid mõtteid, kui nende vahele pressivad süümepiinad tegemata tööde pärast.

Hoolitse oma keha eest

Tee seda, mida oled harjunud tegema: vahata või raseeri, pese end puhtaks, kreemita ja lõhnasta end.

Saada ulakaid sõnumeid

Anna ka oma partnerile õhtustest seiklustest aimu. Näiteks võid teha ettepaneku proovida mõnd poosi või tegevust, et ta samuti õhtut elevusega ootama hakkaks.

Söö õigeid toitusid

Võid süüa toitusid, mis suurendavad seksuaaliha. Sellest veelgi olulisem on aga vältida neid roogasid, mis võiksid põhjustada puhitusi ja halba hingeõhku. Kui lähed kallima juurde otse töölt, siis võta hambahari või suuvesi tööle kaasa.

Kanna õigeid riideid

Pane selga midagi sellist, milles tunned end seksikalt. See ei tähenda tingimata nappe rõivaid - peaasi, et sul on mugav.

Vaheta aluspüksid ära

Kui oled päev otsa kandnud samu puuvillast aluspükse, siis enne randevuud võiksid püksikud ära vahetada ja panna jalga midagi erilisemat.

Jäta töömõtted tööle

Kui tuled töölt (või lõpetad kodus asjaajamise), siis tuleks oma mõttetööd ja suhtumist veidi muuta, et õigele lainele saada. Kui muu ei aita, siis vaata üksi (või ka koos partneriga) veidi aega erootilist filmi. See aitab mõtted töölt eemale saada.

Mediteeri

Leia veidi aega ja kasuta kasvõi mõne mediteerimisäpi abi, et oma hingamisele keskenduda ja täielikult maha rahuneda. Kui see idee sind ei tõmba, siis kuula muusikat, mis võiks seksituju tekitada. Mehe embusesse minnes võiksid tunda, et oled kohal ja teadvustad endale hetkes olemist. Suuna oma energia käesolevasse hetke. Vahel on seda raske teha ja seetõttu ongi hea enne pisut mediteerida, et oma mõtted vabaks lasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles