Telekokk Gordon Ramsay võttis kaalust 25 kilo alla just sel huvitaval põhjusel

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gordon Ramsay
Gordon Ramsay Foto: Capital Pictures / Scanpix

Gordon Ramsay on kahtlemata kulinaarmaailma staar, kuid tema naine esitas sellegipoolest mehele ühe huvitava nõudmise.

Nimelt võttis 51-aastane Gordon ühel hetkel nõnda palju juurde, et tema naine Tana mõtiskles juba mehe mahajätmise üle. Mees kaalus 113 kilo ning tunnistas, et tõesti on ülekaaluline. Et suhet hoida, nõustus kuulus kokk kaalu alandama.

«Tana ei olnud rahul sellega, kuidas ma välja nägin,» ütles Gordon intervjuus Daily Mailile. «Ma vaatan praegu toonaseid pilte ja imestan, et ta ära ei läinud.»

Koka sõnul jättis ta tervisliku toitumise unarusse just oma töö tõttu, kuna ta pidi sageli töötama hilisõhtuti. Ta ei söönud hästi ning päeva jooksul oli tema paheks kiirtoit. Ka olnud silmiavavaks nädalavahetus, mille ta veetis koos Victoria ja David Beckhamiga.

Gordon abikaasa Tanaga rannapuhkusel aastal 2010
Gordon abikaasa Tanaga rannapuhkusel aastal 2010 Foto: Papix / Scanpix

Kui naine kaaluteemalise ultimaatumi esitas, olnud see küll valus, kuid siiski piisav motivaator, et elustiili muuta. Ta kaotas 25 kilo ning nüüd läbivad nad naisega koos triatlone. Ka muutis ta oma töökoormust, et saaks rohkem aega perega veeta. Mees tunnistab, et mitte ainult võimalik vallalisusestaatus polnud ainsaks mõjuriks - tema enda isa suri 53-aastasena südamerabandusse ning Gordon tahab veel kaua oma laste eludes olla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles