Retseptisoovitus: ahjus küpsetatud kaerahelbemaius

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kaerhelbed on väga kasulikud ja neid on hea süüa nii hommikusöögiks kui vahepalaks.

​MySnack jagab lihtsat kaerahelbemaiuse retsepti, mida saab vabalt enda maitse järgi kohandada, et lisada sinna oma lemmikmarju või -puuvilju.

  • 2-3 õuna
  • 1 dl kaerahelbeid
  • 2 sl toasooja võid
  • 1 tl kaneeli
  • 1-2 sl kookospalmisuhkrut
  • kui on, siis ka peotäis pohli

Puhasta ja tükelda õunad ning kata nendega vormi põhi. Sega kaerahelbed toasooja või, suhkru ja kaneeliga ning laota segu õuntele.

Küpseta 180-kraadises ahjus 15 minutit. Ahjust välja võttes võid raputada peale pohlasid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles