Retseptiidee Rootsimaalt: heeringas sinepimarinaadis

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Borjomi

Sel nädalal toome teieni koostöös Borjomi ja Tallinnas asuva restorani Nautilus peakoka Riho Heinmetsaga vahvaid ja isuäratavaid retseptiideid Rootsist.

Heeringas sinepimarinaadis

Vaja läheb:

  • 400 g heeringat
  • 40 g Dijoni sinepit
  • 50 g  mett
  • 50 g sibulat 
  • 20 g hakitud tilli

Valmistamisjuhend:

Traditsioonilises marinaadis heeringas lõigatakse väiksemateks suupärasteks tükkideks.

Sibul viilutada ja lisada tükeldatud heeringale. Sinep ja mesi segada omavahel ja valada heeringa-sibula massile. Segada. Kõige lõpuks lisada hakitud till.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles