Normaalne Norman annab nõu: kuidas aru saada, kas mees tahab sinuga seksida?

Normaalne Norman
, normaalne mees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Tere, naised! Mina olengi keskmine Eesti mees. 35-aastane, töötan juhtival kohal ehitussektoris, spordi-, õlle-, ja kitarrimänguhuviline. Näinud olen kõike ja nüüdsest hakkan vastama teie küsimustele! Palun väga, selleks ma siin olengi!

Ma olen vallaline ja käin aktiivselt kohtingutel. Viimasel ajal olen märganud, et mehed tõmbuvad krampi ja pigem eemale, kui neile mainin, et feminist olen. Nagu see tähendaks, et ma olen nunn või hull! Millal ometi need esmaspilgul moodsad ja normaalsed tüübid aru hakkavad saama, et feministid peaksid tänapäeval olema kõik?

Las ma arvan, peaksid olema kõik, ja need, kes ei ole, sulle kallimaks nagunii ei kõlba? Ma lihtsalt mõtlen, et äkki sa valid üldse nendest äppidest valesid tüüpe? Kui ta juba feminismiteemalise jutu peale närvi läheb, siis kujuta ette, mida ta teeb, kui sa otsustad, et sul on õigus karjääri teha ja tema peab ise oma särgid triigitud ning pudru keedetud saama?

Teine võimalus on aga, et lihtsalt see f-tähega sõna tekitab siiani meestes veidrat ebamugavustunnet. Kas need kutid tõmbasid krampi siltide või praktika peale? Ma mäletan, kui ma kunagi palju nooremana ühe naisega naiste õigustest rääkisin ja ta mulle kiiremas korras mõistuse pähe pani.

Eks ma olin kodus oma vanakooli isalt kuulnud, et need võitlevad naised on kõik hullud ja targem on neist eemale hoida! Nii et vastasingi kohe, kui mult küsiti, et mina küll mingi feminist ei ole! Kui aga see küsinud naine pikemalt uuris – et kas ma arvad, et naisi peaks igal sammul objektiseerima, kas nad võivad oma keha üle ise otsustada, kas nad võivad teha karjääri ja saada võrdset palka, kas nad on ainult sünnitusmasinad ja kõndivad tissiriiulid või võivad nad meestega võrdsed olla – siis olin loomulikult kõiges temaga nõus. Nii et suhtumine on üks ja sildistamine teine asi, kuigi praeguseks ei ole mul selle sõnaga enam mingit probleemi.

Kuidas ma saan aru, kas mees tahab minuga seksida? Mul nimelt on üks meesoost sõber, kellega juba pikemat aega kahemõttelisi nalju viskame ja pidudel ennastunustavalt tantsime. Hakka või mõtlema, et meie vahel võiks midagi olla! Ainult, et iga kord, kui ma arvan, et nüüd ta mind suudleb, hakkab tema ajama, kui tore on ikka normaalsete naistega semu olla!

Just sel samal põhjusel ma alati räägin, et meeste- ja naistevahelisest sõprusest tuleb ainult häda ja viletsust! Või tegelikult, kui nüüd täpsem olla, siis ma mõtlen, et mehed ja naised ikka ainult sõbrad üldjuhul olla ei saa, sest lõpuks hakkab ikka üks neist natuke kuumemale stsenaariumile mõtlema.

Sinu jutust jääb mulje, et sul endal ei oleks midagi selle vastu, kui su sõber ikkagi seksida tahaks? Võib-olla sa lausa ootad, et ta esimese sammu teeks? Võib-olla sa teeks selle sammu lausa ise, kui kindel oleksid, et ta ikka samaga vastab? Sest nalja võivad heita ka kutid omavahel ja mõnikord maailma ajaloos on nad naiste puudumisel isegi tantsinud.

Küll aga on üks trikk, mille järgi võid aru saada, kas sinu ja selle niinimetatud sõbra vahel võiks olla midagi rohkemat. See on salajane kood, mida ainult mehed teavad, ja kui ma selle sulle nüüd avaldan, siis pead lubama, et kasutad oma teadmisi ainult hea tegemiseks. Kõik teised pooltoonid ja ebamäärased vihjed muutuvad kohe selgeks, kui vastad ühele küsimusele: kas ta peeretab sinu ees?

Sest kui ta tahab sinuga seksida, siis ta seda ei tee. Pikad suhted ja juba loppi läinud abielud muidugi ei loe, need muud ei ole kui kõhutuuleklubid, aga teie moodi hapras alguses võid mu peale kindel olla. Kui ta kinni hoiab, siis teil on lootust! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles