Vaata järele: koolilaste moeshow Roosad Käärid 2018

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Roosad Käärid on 27. jaanuaril Rocca al Mare Koolis toimuv üle-eestiline noorte moekonkurss, mis toimub sellel aastal juba 15. korda. Juubeliaastal lisatakse üritusele vürtsi ning liigutakse eelmiste aastate pisikesest showruumist suurde võimlasse.

See tähendab tuues suuremat ja paremat lava, heli- ja valgusshow'd, huvitavaid vaheesinejaid ja moetööstuses tuntud žüriiliikmeid. Võimlast väljasoleva ala täidavad erinevad toitlustusettevõtted ja lisaks saab tutvuda erinevate tuntud ning uute brändide toodetega. Pisikesest kooliüritusest on kasvanud aastatega suur moeüritus, millest osavõtjate arv aastatega aina kasvab...

Oma moeloomingut saavad esitleda 7.-12. klassi õpilased üle Eesti ja lisaks ka Rocca al Mare Kooli vilistlased. Igal aastal on Roosadel Kääridel ka kindel teema, millest disaineritel ideesid ammutada. Ükski teema ei ole 15 aasta jooksul kordunud. Eelmistel aastatel on teemadeks näiteks olnud: Metamorphosis, Less is more ning Metropol. Selleaastaseks teemaks on WIRED, mille muudab eriliseks asjaolu, et iga disainer saab seda isemoodi tõlgendada ja sellele enda väljundi leida.

Soovime Roosade Kääridega näidata noorte disainerite innovaatilisi ideid, suurepäraseid kollektsioone ja anda neile võimaluse jõuda enda disainiga ka edasistele moelavadele.

Roosad Käärid 2018 üritus toimub 27.01.2018 Rocca al Mare Kooli võimlas. Üritus algab kell 19, uksed avatakse kell 18 ning otse on võimalik ülekannet jälgida ka Sõbranna.ee portaalist. Ürituse ajal saavad pealtvaatajad samuti hinnangu anda, märkides piletile enda lemmikkollektsiooni, mille saavad hiljem loosikasti asetada. Selle tulemusel teadustatakse välja iga-aastaselt publiku lemmik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles