Seitse küsimust, mida lahutusadvokaadid soovitavad esimesel kohtingul küsida

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Esimesel kohtingul ei kiputa liiga tõsistel teemadel rääkima, kuid lahutusadvokaatide hinnangul on igati mõistlik juba esimesel kohtumisel mõned asjad selgeks rääkida, sest see paljastab inimese kohta üsna palju. 

  1. Millal sa viimati kohtusid oma pere ja sugulastega? See küsimus näitab, milline on teise inimese suhtumine peresuhetesse ja millised on tema väärtushinnangud, kirjutab Huffington Post. Samuti näitab see ka seda, kas tulevikus võivad perekondlikud sidemed ja suhted abielule või suhtele saatuslikuks saada.
  2. Kas sa usud elu lõpuni õnnelik olemisse? Kõik suhted nõuavad pühendumist ja tööd, kuid kui inimene arvab, et õnnelik olemine on midagi iseenesestmõistetavat, siis ei pruugi ta kõige parem partner olla.
  3. Kas sa oled abielus? Tänapäeval ei kipu inimesed seda jutuks võtma või üritavad seda isegi varjata. See, et keegi ei ela enam oma partneriga koos, ei pruugi tähendada, et ta ametlikult abielus ei ole. See on täiesti õigustatud küsimus.
  4. Mis sulle sinu töö juures kõige enam meeldib? See annab hea ülevaate, kui oluline on inimese jaoks töö ja kas ta peab seda näiteks suhetest tähtsamaks. Kas ta näiteks reisib palju või on tal ebaregulaarne töö – kõik see annab aimu, milliseks teie suhe võib kujuneda ja kas see läheb kokku sinu ootustega.
  5. Kus sa viimasena puhkusel käisid? Mida sa tegelikult tahad teada on see, et kuidas ja mis rahaliste vahenditega inimene opereerib. Näiteks, kui inimesel on harjumus käia väga ekstravagantsetel puhkusereisidel, siis on ta tõenäoliselt halb säästja või kui inimene üldse ei taha reisida, näitab see jällegi midagi muud.
  6. Kuidas sinu viimane suhe lõppes? See ütleb inimese kohta väga palju, sest kui ta on näiteks juba kaks korda lahutatud olnud, siis ilmselgelt võivad tal olla teatud pühendumisraskused. Samuti, kui näiteks tema on alati see, kes suhted lõpetab ja need lõppevad väga suure tüliga.
  7. Kui sa saaksid ajas tagasi minna, siis mida sa muudaks? Kui ta hakkab rääkima, kuidas ta tegelikult oleks hoopis kunstnikuks tahtnud õppida, siis on see ju iseenesest tore, kuid võib viidata, et inimesel on liiga idealistlikud ja naiivsed põhimõtted. Samas, kui ta toob välja, et ta oleks soovinud rohkem reisida, näitab see soovi muutuda ja oma silmaringi avardada.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles