Galerii: uljad India naismootorratturid hullutasid paraadil rahvast

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna tähistatakse Indias iseseisvuspäeva. Igal aastal panevad oma etteastega rahva õhku ahmima piirivalvuritest mootorratturid, kes teevad ahhetama panevaid trikke, kuid sel aastal pakuti publikule midagi erilist - kõik mootorratturid olid naised.

Mootorratturid on saanud hüüdnime Daredevils (tlk hulljulged) ning ka sel aastal ei pidanud publik pettuma. Tänavu aga oli üks uuendus - kõik 113 mootorratturit olid naised. Tegemist on esimese üksusega, mis koosneb ainult naistest ning nende liider Stanzin Noryang liitus piirivalve mootorrattaüksusega alles oktoobris 2016, oskamata mootorrattaga sõita.

«Ma ei uskunud, et ma kunagi rattale istuksin, sest ma kartsin,» vahendab India Today naise sõnu. «Täna aga olen ma piisavalt enesekindel, et teha ükskõik millist trikki Royal Enfield Bulletil. Ma olen väga uhke selle üle, et saan iseseisvuspäevaüritusel esineda.»

113 naist, kõik vanuses 20-31, valmistusid sõuks intensiivselt - rattatreeningud algasid igal hommikul kell kaheksa, vahet pidamata sõideti kella üheni päeval ning kell pool neli koguneti järgmiseks treeninguks.

Vaata galeriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles