EMA moeblogi lemmikud: auhinnagala kõige stiilsemad

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee moeblogija
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Madis Sinivee

Eesti Muusikaauhindade suurejooneline juubeligala oli tõeline Eesti muusika pidu, mis lisaks põnevale show’le ja kütkestavatele etteastetele pakkus põnevat vaatemängu ka moearmastajatele. Sinisel vaibal tegid võidukäiku samet ja säravad kleidid.

Foto: AFP / Scanpix

Alati särav ja rõõmsameelne Krista Lensin teab, et must värv töötab igas olukorras. Pidulikumal puhul tuleb lihtsalt läikivate kangaste poole vaadata. Komplektile lisab mõnusat terviklikkust harmoneeruv peakate.

Foto: Madis Sinivee

Taas tuleb tõdeda, et musta värviga ei saa mööda panna. Naisterahva musta värvi komplekti muudab põnevaks läbipaistvusega mängimine ja kontrastsed valged kõrvarõngad. Ning jah, oleme nõus, et folk rokib!

Foto: Madis Sinivee

Murtud sinist ja rohelist tooni samet moodustavad üksteise kõrval eriti harmoonilise koosluse. Aktsendiks kollaste klaasidega prillid ja naisterahva roosakas läikiv käekott. Teksakomplekt mõjub lahedalt vabalt, lisaerksuse annavad roosade klaasidega prillid.

Foto: Madis Sinivee

Ilusad kõrge pihaga vabalt langevad kollased püksid on mõnus energiasüst, mis koos musta topi ja vööga moodustavad mõnusalt tervikliku komplekti. Kevad ei ole enam mägede taga!

Foto: Madis Sinivee

Minimalistliku lõikega särava kleidi muudab silmapaistvaks põnev nahkrihmadest aksessuaar, mis aitab siluetti rõhutada.

Foto: Madis Sinivee

Endise tüdrukutebändi Nexuse neidudest on sirgunud kaunid glamuursed naised. Pruunikasbeež, vanaroosa ja valge moodustavad kõrvuti maheda ja harmoonilise värvipaleti.

Foto: Madis Sinivee

Aasta parima naisartisti tiitli pälvinud kaunis Liis Lemsalu on oma kaheosalises pastelses kostüümis justkui eestimaine printsess Jasmine.

Foto: Madis Sinivee

Meisi Volt särab hõbedaselt helkivas Diana Arno kleidis justkui värske ja õrn lumi. Tumepunane huul ja sama tooni juuksed on hõbedasele mõnusaks kontrastiks.

Foto: Madis Sinivee

Punane värv ei kuulu kindlasti ainult detsembrikuu ja jõulude juurde. Säravpunane litritega kleit koos mustade sukkade ja jalanõudega mõjub julgelt ja elavalt.

Foto: Madis Sinivee

Vanaroosa sametist kostüüm sobib blondi peaga justkui valatult. Meesterahva sädelev bomberjakk on kihvt ja julge valik, mis koos roheliste jalanõudega huvitava koosluse moodustab.

Foto: Madis Sinivee

Jälle ühed kollased mõnusa vaba lõikega püksid, mis mängivad põnevalt valget värvi pluusi kellukesekujuliste varrukatega. Komplekti seovad terviklikuks musta värvi käekott ja jalanõud.

Foto: Madis Sinivee

Põnev komplekt, kus mängivad taas musta värvi eri tekstuurid. Tõeliseks kirsiks on erkpunased terava ninaga kontsakingad.

Foto: Madis Sinivee

Reporter Eda-Liis Kann oma säravrohelises litterkleidis loob sinisel vaibal tõelise galaõhkkonna. Meesterahva särav kikilips on toredaks lisandiks.

Foto: Madis Sinivee

Mihkel Mattisen ja tema abikaasa mõjuvad väga glamuurselt. Naisterahva valguse käes mängiv kleidi litterkangas püüab pilku, kuid ei röövi tähelepanu kaunilt kandjalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles