Krista Lensin: Eesti mees kardab ebatavalist naist

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krista Lensin.
Krista Lensin. Foto: SCANPIX

Kroonika peatoimetaja Krista Lensini (40) arvates kardab Eesti mees naises kõige rohkem ebatavalisust, sest ühelt poolt on ju ahvatlev omada naist, kes suudab iga päev millegagi üllatada, kuid samas on just need naised kõige sagedamini üksikud, kirjutab ajakiri Naised.
 

«Ma arvan, et mehed lihtsalt kardavad, et ei saa sellise naisega hakkama,» ütles Krista. «Üks korralik Eesti mees tahab endale koju köögikombaini-pesumasinat-tolmuimejat ja ühel hetkel nad üritavad alati seda sinust ka teha. Omamise ja kontrollimise vajadus on meestel Eestis väga suur.»

Krista tunnistas, et tema jaoks on mees, kes tuleb sulle koduuksel vastu ja teatab, et söök on valmis, kolm korda kõvem mees kui see, kes tuleb koju ja küsib, mis süüa on. «Kui mees julgeb jagada sinuga koduseid töid, sest ta armastab sind, on minu jaoks kümme korda suurem väärtus kui mehe raha või positsioon.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles