Emaks saada ihanud naine suri enne oma beebiga kohtumist

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: twitter

Rasket haigust põdev Bec Arena soovis väga endale last, kuid abikaasaga  see tal ei õnnestunud. Tema parim sõbranna tegi aga Becile suurima kingituse ning hakkas tema lapse surrogaatemaks. Kahjuks ei jõudnud Bec oma last ära oodata.

Uus-Meremaalt pärit Bec Arena põdes haigust nimega tsüstiline fibroos. Kui Bec rasestumisel tagaislööke sai, nõustus tema sõber Jes Brockie nende last kandma.

Saatusel olid nende perele omad plaanid ning Bec vandus haigusele alla kõigest neli kuud enne oma lapse sündi. Pisipoeg Rixton James Arena nägi ilmavalgust 20. jaanuaril, kirjutab The Sun. Beci abikaasa, nüüdseks üksikisa Gareth kirjutas mõni päev tagasi ahastunult enda Facebooki-seinal: «Mida kõike ma ei teeks, et näha Rixtonit Beci süles.»

Gareth lubab kasvatada poja üles nõnda, et see teeks ta naise uhkeks. Ka sõbrannast surrogaatema abikaasa Jeremy jagas oma Twitteris oma emotsioone: «Uskumatult uhke enda abikaasa Jessica Brockie üle.»

Gerethi ja tema poja tarbeks algatati ka heategevusprojekt, millega kogutakse raha, et üksikisa saaks kodune olla. Eesmärgiks oli 14 000 naela, millest 13 000 oli juba napilt koos.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles