Põnev teada: mida ütleb sinu kohta su käekiri?

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

On üllatav, kui palju võib sinu kohta öelda su käekiri!

Suur või väike kiri?

Ekstravertsed inimesed kipuvad kirjutama suuremalt ning introvertsed ja häbelikud tüübid eelistavad väiksemat käekirja. Kui su tähed on aga keskmise suurusega, näitab see, et suudad hästi keskenduda, kirjutab Reader’s Digest.

Sõnade vahed on suured või väikesed?

Kui sinu sõnade vahed on suured, naudid sa vabadust ja iseseisvust, kuid inimesed, kes suruvad sõnad kokku, armastavad teiste lähedust.

Kui tugevalt vajutad kirjutades pastakale?

Pastakale tugevalt surumine viitab agressioonile ja vihale, kuid keskmine surve näitab pühendumist. Kui surud pastakat vastu paberit väga õrnalt, oled sa empaatiline ja tundlik.

Kuidas teed i-le täpi?

Kui täpp sinu i-l on kõrgel, on sul tõenäoliselt elav kujutlusvõime, kui täpp aga i-le lähedal, on sul detailidele orienteeritud mõtlemine. Kui täpp kaldub i-st vasakule, võid olla prokrastineerija. Kui aga täpp on rohkem ringike, viitab see lapsemeelsusele ja mängulisusele.

Kui loetav on su allkiri?

Kui sinu allkiri on hästi loetav, näitab see enesekindlust ja sa tunned end oma nahas mugavalt. Kui sul on aga segane käekiri, siis oled tõenäoliselt privaatne inimene, keda on raske lugeda.

Kummale poole on su käekiri kaldu?

Kui su käekiri kaldub paremale, meeldib sulle uute inimestega kohtuda, vasakule kalduv kiri aga näitab, et meeleldi veedad aega üksinda ning tegeled rohkem sisevaatlusega. Kui su käekirja suund aga dramaatiliselt teksti jooksul muutub, võib see näidata, et valetad!

Kuidas kriipsutad t-tähte?

Kui sinu t-tähti läbib pikk kriips, oled sa ilmselt sihikindel ja entusiastlik, ehk isegi jäärapäine. Kui kriips on lühike, võib see viidata laiskusele. Kui väikese t-tähe kriips on kõrgel, on sul ilmselt palju eesmärke, madalamal asuv kriips aga viitab sellele, et su ootused on madalad.

Milline on l-täht?

Kui sinu väike l-täht on suure paunaga, oled sa lõdvestunud ja spontaanne, kitsa paunaga l-täht aga võib näidata, et hoiad end tagasi.

Kui kiiresti sa kirjutad?

Kui sa kirjutad kiiresti, näitab see kannatamatust ja seda, et sulle ei meeldi aega raisata. Kui sa aga keskendud kirjutamisele ja võtad selleks aega, näitab see, et oled metoodiline ja saad endaga hästi hakkama.

Kui palju kasutad kirjavahemärke?

Kui oled inimene, kes kipub liialdama hüüu- ja küsimärkidega, näitab see sinu emotsionaalsust.

Millised on sinu e-d?

Kui sinu e-tähed kipuvad olema kitsad, oled sa tõenäolisemalt skeptiline inimene, kes ei lähe emotsioonidega kergelt kaasa. Kui su e-d on aga ebatavaliselt suured, oled sa avatud meelega ja valmis uuteks kogemusteks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles