Seitse märki, et teie suhe on õigel teel

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Suhte alguses võib olla raske aru saada, kas partner on suhtes kindel ja tunneb ennast mugavalt või mitte. Siin on mõned märgid, mis aitavad selles selgusele jõuda.

  1. Te saate kõigest rääkida. Kui te saate partneriga rääkida peaaegu kõigest, siis olete jõudnud teatud usaldus- ja mugavustsooni, mis näitab, et teil on koos hea, kirjutab Elite Daily.
  2. Sa ei karda välja öelda oma arvamust. Isegi, kui sa oma partneriga ei ole ühel meelel, siis normaalses suhtes peaks sul olema vabadus oma arvamust avaldada.
  3. Te ei varja üksteise eest oma telefone ega salasõnu. See ei tähenda, et kellegagi suhtes olles peab kohe oma salasõnu jagama hakkama, kuid te usaldate üksteist niipalju, et te ei hakka seda ka varjama.
  4. Teil on lõbus ja te naerate palju. Huumor ja near näitab, et inimesed tunnevad ennast üksteise seltsis vabalt ja hästi.
  5. Teil on ka vaikida kerge. Me kõik teame, kui ebamugav võib olla olukord näiteks kohtingul, kui tekib pikem paus, seega: kui te võite ka ilma rääkimata ennast hästi tunda, on teie suhtega kõik korras.
  6. Te saadate üksteisele spontaanseid sõnumeid. Ehk te enam ei põe, kuidas, mida ja kas ikka peaks, vaid te lihtsalt teete seda.
  7. Te teete üksteise läheduses pealtnäha piinlikke asju. Näiteks laseb üks kõhugaasi või jätab vetsuukse lahti, kuid kumbki ei tunne ennast selle pärast ebamugavalt.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles