Tinky Winkyt kehastanud näitleja külmus tänaval surnuks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Everett Collection / Vidapress

Simon Shelton Barnes, kes on tuntud kui Teletups Tinky Winky, suri ootamatult 52-aastaselt. Lilla tegelaskuju rõõmustas lapsi oma lilla käekotiga aastatel 1997-2001.

Merseyside’i politsei ütles MailOnline’ile, et nad said teate surnud mehest Mann Islandi piirkonnas Liverpoolis 17. jaanuaril. Mees oli tänaval kokku kukkunud ning suri hüpotermia ehk alajahtumise tagajärjel, kinnitas täna Daily Mailile ka näitleja sõber.

Kolme lapse isa Barnes oli enne populaarse BBC lastesaatega liitumist professionaalne balletitantsija ja koreograaf. Ta ei olnud algselt Tinky Winky rollis, kuid liitus telesaatega 1998. aastal. Barnesi sõnul küsiti temalt pidevalt Tinky Winky orientatsiooni kohta, kuna tema tegelaskuju armastas käekotte. 

Simon Shelton Barnes maetakse 7. veebruaril. Perekond on leinajatel palunud kanda värvilisi riideid, kirjutab DailyMail.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles