10 tegevust, mis muudavad sinu elu paremaks

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Kuigi õnnelik olemine ei pruugi alati sõltuda sellest, kuidas ja mida teeme, siis on siiski mõned nipid, kuidas lihtsa vaevaga oma elukvaliteeti tõsta.

  1. Usalda oma karmat. Kui sa teed midagi head, siis tee seda südamega, mitte lootuses midagi vastu saada.
  2. Te vabatahtliku tööd. Esiteks see laiendab sinu silmaringi ja teiseks annab võimaluse kedagi aidata või midagi head teha.
  3. Austa oma emotsioone. Sa peaksid tundma rõõmu, valu, kadedust, viha jne – see teeb inimesest empaatiavõimelise olendi.
  4. Ole tänulik selle eest, mis sul olemas on. Ära võta midagi iseenesestmõistetavana ja ole tänulik, et sul on elus vedanud, sest alati on keegi, kellel läheb kehvemini.
  5. Väärtusta iga momenti oma lähedastega nagu see oleks viimane. Sa kunagi ei tea, mis toob homme või järgmine aasta, seega naudi iga hetke.
  6. Kritiseeri vähem ja aktsepteeri rohkem. Keegi pole ideaalne ja vahest on inimeste tegudel väga sügavad põhjused.
  7. Mediteeri. Kasvõi viis minutit päevas ja tunned ennast rahulikumana ja õnnelikumana.
  8. Tee nimekirju. Sa unustad siis vähem ja suudad paremini keskenduda.
  9. Leia endale pingeid maandav tegevus. Kas selleks on mõni spordiala või muu hobi, kuid leia midagi, mis aitab sul pingetest vabaneda.
  10. Järgi om südant, kuid kuula ka mõistuse häält. Kuigi öeldakse, et esmane instinkt on just see õige, siis ära unusta kuulata ka oma mõistuse häält.

Allikas: Time

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles