Kaheksa sõbratüüpi, keda elus kindlasti vaja läheb

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Nii nagu kõik inimesed, on ka sõbrad väga erinevad. Mõni on hea kuulaja, teine jälle lõbus peokaaslane või paadunud optimist, kes hoiab kõigi tuju üleval. Millised sõbrad on aga eluteeks kindlasti vajalikud?

  1. «Ehitaja». Sellist tüüpi sõber on motiveeriv ja julgustav. Ta on nagu sinu isiklik suhtetreener, kes kunagi ei anna alla ja on alati sulle toeks.
  2. «Tšempion». Meil kõigil on vaja sõpra, kes võtab liidripositsiooni ja ületab kõik raskused. Ta innustab ka sõpru rohkem pingutama ja oma unistusi ellu viima.
  3. «Kaasalööja». Sõber, kes armastab samu kummalisi asju nagu sina ja kes on iga kell valmis käised üles keerama ja ühiselt tegutsema hakkama.
  4. «Kaaslane». Lihtsamalt öeldes on ta sinu parim sõber, kes jääb sinu kõrvale isegi siis, kui kõike teised peaksid ära kaduma.
  5. «Lahendaja». Mis iganes probleem sul on, tal on alati kuskil mõni kontakt, kes saab aidata. Tal on palju sõpru ja ta sõbruneb inimestega väga kergesti.
  6. “Energiapomm”. Tal on alati hästi palju energiat, et midagi koos ette võtta ja palju ideid, mida teha, kuhu minna ja kellega kohtuda.
  7. «Vaimne sõber». Ta saadab sulle huvitavaid artikleid, kuidas saavutada rahu ja õnne. Talle meeldib filosofeerida ja mõtiskleda elu ja maailma üle.
  8. «Navigaator». Selline sõber suudab olla nii hea kuulaja, mentor kui ka kompass. Ta juhatab sind õigele teele, kui oled eksinud või segaduses.

Allikas: Time

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles