See üks küsimus esimesel kohtingul näitab teie sobivust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Antonio Guillen Fernández / PantherMedia / Scanpix

Esimesed kohtingud on keerulised. Ühest küljest tahaks endast head muljet jätta, teisalt üritada mõista, kas teine inimene sinuga üldse sobiks. Psühholoogi sõnul on üks lihtne küsimus, mis teeb korraga ära mõlema eesmärgi töö.

Et saada teada, milline su kohtingupartner tegelikult on, küsi, kuidas tema eelmine suhe lõppes. Kui see tundub sinu jaoks liiga otsekohene, võid teemale läheneda ka ettevaatlikumalt. Küsi, kuidas temasugune suurepärane naine/mees veel vallaline on. See mõjub teisele komplimendina ning samas teeb ta julgemaks, et rääkida enda minevikust ja suhtekogemustest.

Miks selline küsimus on võimalus näha teie sobivust? Kui ta räägib sulle oma minevikust ja möödunud suhetest, kuula hoolega, kuidas ta neist räägib. Kas ta võtab osa süüd ebaõnnestumistes omaks või ajab kõik teiste kaela? Mis on tema jaoks probleem, mis suhte võiks lõpetada?

Kui inimene näeb end igas kehvasti läinud suhtes ja olukorras ohvrina, peaksid temast eemale hoidma. Tõenäoliselt oli nendes olukordades ka tema süüd, kuid ta pole võimeline seda ise nägema ega tunnistama, kirjutab TheSun.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles