Milliseid pulmatranspordi võimalusi pakub viljakas Eesti pulmaturg?

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

«Kui hing ihkab elu tähtsaimal päeval enamat kui sõbra liisinguauto koos valge antennilindiga, siis võimalusi on Eestis tegelikult päris palju,» leiab pulmakorralduse keskkonna Pulmahange asutaja Martin Aigro.

Pulmasõidukite valdkonda kaardistama asudes tabas Martin Aigrot enda sõnul kerge hämmastus, sest Eestis on pulmasõidu korraldamiseks sadu erinevaid võimalusi. Inspiratsiooniks tõi ta välja kuus toredat võimalust, kuidas lisada pulmapäevale veelgi erilisust.

1. Pulmakaless. Eestis on mitmeid võimalusi muinasjutuliseks hobuvankrisõiduks. Mõned mõisad pakuvad seda lisateenusena, teised ratsatalud jällegi on valmis üle Eesti oma hobused koos vankriga peopaika transportima.

Citroën 2CV.
Citroën 2CV. Foto: Vida Press

2. Vanaaegsed autod. Meie pulmaturul on tohutu valik korda tehtud vanu sõidukeid. Valik varieerub läikima löödud vanadest klassikutest kuni jõuliste ameeriklasteni välja.

3. Hipibuss. Eestis on võimalik rentida vanaaegset Volkswageni hipibussi oma kogu autentsuses. Kui olete hingelt veidi hipid, siis see sõiduk on hea viis seda emotsiooni ka oma pulmapäevaga siduda.

4. Luksusautod. Kui uhked pikendatud kerega Mercedesed ja teised luksusklassi masinad siiski külmaks jätavad, võiks kaaluda pulmasõiduks näiteks ülieksklusiivset superautot Rolls-Royce Ghost.

Vana Volkswagen buss.
Vana Volkswagen buss. Foto: Vida Press

5. Tesla. Siinkohal ei ole põhifenomeniks isegi see, et Tesla meeletu kiirendus toob garanteeritult naeratuse näole (kui mitte emotsioonist, siis inertsist), vaid pigem see, et Eestis saab rentida pulmasõiduks Teslat vastavalt pulmavärvile ja valikus on erivärvides nii tiibadena avanevate tagaustega Model X kui ka legendaarne Model S.

6. Ainulaadsed limusiinid. Kui hing ei taha rahulduda klassikalise Lincolni limusiiniga, siis saab rentida näiteks ka Hummer-limusiini (nii H1, H2, kui ka H3 on olemas limusiinidena). Arvestades selle masina suurust, saate seal näiteks teha veel viimase pulmavalsi proovi enne pulmasõidult naasmist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles