Filmi «Pilvede all. Neljas õde.» näitlejaid ootab koos publikuga ees üllatus

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Tatar / Postimees / Scanpix

Juba neljapäeval esilinastuv mängufilm «Pilvede all. Neljas õde.» toob endaga üllatusi mitte vaid publikule, aga ka näitlejatele.

Filmi tegemise protsess on pikk ning tihti näevad ka näitlejad ise filmi pisut enne publikuni jõudmist. Neljapäeval esilinastub film Apollo Solarise kinos, kus kohal on ka näitlejad ning filmiga seotud olulisemad isikud. 

Põnev pole mitte vaid publikul, aga ka näitlejatel, kes koos publikuga saali istuvad ning esmakordselt valmiskujul filmi näevad. Apollo Kino tegevjuhi Rauno Stüffi sõnul näevad kõik näitlejad filmi esmakordselt koos publikuga. 

Sarnased fänniseansid toimuvad lisaks Tallinnale ka Tartus ja Pärnus. Igas linnas on kohal keegi kolmest õest, produtsent ning ka kõrvalosatäitjaid. Küsimuse peale, kas autogramme on jagamas ka salapärane neljas õde, vastab Stüff: «Neljanda õe saatus on teadmata.»

Fänniseansid on kõik tänaseks juba välja müüdud. Neid, kel õnnestus endale esilinastusele pilet soetada, tervitavad Solarises Inga Lunge, Elisabeth Reinsalu, Liis Haab, Rita Rätsepp, Ain Lutsepp, mitmed kõrvalosatäitjad ja produtsent Toomas Kirss.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles