Ema poseeris oma viis päeva surnud imikuga

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Laura Winner / Caters News / Scanpix

Laura Winneri tütar elas vaid seitse nädalat enne, kui imiku äkksurma sündroom ta keset und vanematelt röövis. 30-aastane naine jagas pilti, kus hoidis süles viis päeva surnud imikut ning soovitab ka teistel saatusekaaslastel seda teha.

Värske ema Laura pani oma seitsmenädalase imiku uinakut tegema, kuid üles tema tütar Adaline enam ei ärganudki. Tänaseks on Laural teine tütar, kuid ta hoiab oma esimese tütre mälestust endiselt elus. 

Kui Adaline oli olnud surnud juba viis päeva, otsustas leinav ema teha tütrega pildistamise. Kõike selleks, et leida rahu ja hoida mälestust väikesest tütrest elus. Mitmed on aga pildiseeriat nimetanud kohatuks. Laura usub, et kõik leinavad vanemad peaksid oma surnud lapsega mälestuseks pilte tegema. Naine kirjeldas, kuidas ta ei suutnud last käest panna, istus ja silitas oma kaotatud lapse juukseid tundide viisi, kirjutab TheSun.

«Sa ei kujuta kunagi ette, mis tunne see on, kuniks sa pole seda läbi elanud,» kommenteeris Laura.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles