Pildid: parimad soengud õhukeste juustega naistele

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ashley Greene.
Ashley Greene. Foto: Mario Anzuoni/ Reuters/ Scanpix

Nii nagu saab huulepulgaga jätta mulje lopsakamatest huultest ja laineriga teha silmad suuremaks, saab ka õige soenguvalikuga hõredad juuksed kohevamaks muuta.

Olivia Culpo.
Olivia Culpo. Foto: MEGA/Scanpix

Õlgadeni sirge lõikus

Pikad juuksed on rasked ja seetõttu vajuvad ka rohkem peadligi. Kui su juuksed on väga õhukesed, tasub need lõigata enam-vähem õlgadeni. Tänu sirgele lõikusele tunduvad juuksed paksemad.

Alexa Chung.
Alexa Chung. Foto: Brian Ach/AP

Paks tukk

Mis iganes soengustiil sul on, tukk aitab hõredaid juukseid paksemana näidata. Mida sirgem ja järsem, seda parem. Paks tukk lisab soengule mahukust ja toob tähelepanu ettepoole.

Halle Berry.
Halle Berry. Foto: Mario Anzuoni / Reuters / Scanpix

Sassis pixie

Lühikesed juuksed on tugevamad kui pikad juuksed, mistõttu näevad ka õhukesed juuksed  kärbituna paremad välja. Isegi paksemad kui need tegelikult on.

Kate Mara.
Kate Mara. Foto: BFA/Matteo Prandoni/BFAnyc/Sipa USA/Scanpix

Astmeline bob

Õhukeste juustega on alati parem valida lühike soeng. Bob on ajatu ja hoiab kaunis vormis ka hõredamaid juukseid, mis muidu peadligi vajuks. Kui eesmised juuksed on tagumistest pikemad, koguneb raskus ühte kohta ja juuksed tunduvad paskemad.

Miranda Kerr.
Miranda Kerr. Foto: Danny Moloshok/ Reuters/ Scanpix

Seitel pea küljel

Pikad hõredad juuksed tasub võimalikult madalalt pea küljel lahku kammida. Nii kogud suurema osa juustest ühte kohta kokku ja jätad illusiooni paksematest juustest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles