Soome paar abiellus maailma tipus (1)

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Instagram

Soomlastest paar Heidi Turunen ja Tom Rein otsustasid tähistada oma armastust eriti meeldejäävalt – maailma tipus. Nende hingematvad pulmapildid jäistest kõrgustest on tõmmanud tähelepanu terves maailmas.

32-aastane ettevõtja Heidi ning tema kallim, 31-aastane Tom elavad Austraalias Queenslandis, kuid on pärit Soomest. Et pulmadeks kohale jõuda, pidid nad teele asuma üheksa päeva varem, kirjutab DailyMail. Just nii kaua ronisid nad Džomolungma baaslaagrisse, kus teineteisele igavest armastust vandusid. Miinuskraadid ning hingematvad vaated 5380 meetri kõrguselt tegid abielu sõlmimise veelgi erilisemaks. 

Heidi sõnul soovisid nad selle teekonna ette võtta täielikult ise: ei mingit giidi ega gruppi. Mäkke ronimine võttis paaril aega üheksa päeva. «Meil polnud kuskil riideid vahetada, seega pidime minema lihtsalt suure jäise kivi taha,» naeris ta. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles