Neli vallaliste jaoks jäledat asja, mida paarid teevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: LightField Studios / Panthermedia / Scanpix

Vallalised ja suhtes inimesed tunduvad teineteisele tihti nagu teiselt planeedilt. Siin on vallaliste jaoks kõige ärritavamad asjad, mida suhtes sõbrad teevad.

1. Teevad Instagrami oma buldogile

Või kassile. Eriti kui see juhtub veel enne, kui kutsikas koduuksest sisse on saanud. Kuigi loomaarmastus on tore ja aeg-ajalt on loomapilte tore näha, siis eraldi konto? See läheb liiale. Kas tõesti on vaja panna enda lemmikust nii palju pilte, et see nõuab lausa eraldi kontot?

2. Imelikud armastusavaldused Instagramis

Kui Instagrami story's on 14 osa, millest esimene algab sõnumiga «Palju õnne, kallis! Siin on 10 000 põhjust, miks ma sind armastan», siis panevad su sõbrad selle tõenäoliselt kohe kinni. Ehk peaksid neid asju kallimale otse ütlema?

3. Vastik suudlemine avalikus kohas

Siin ei mõelda mitte armast hetkelist lembemomenti, vaid ilast ebasündsat maadlust. Jätke sellised asjad koduseinte vahele.

4. Küsivad koheselt, kas sul on kedagi

Sa juba tead, et kui lähed õhtust sööma oma suhtes sõpradega, siis enne, kui vein lauda jõuab, pead vastama küsimusele, kas sul kedagi on. Võib olla oled oma vallaliseluga väga rahul, kuid selle peale kostetakse «Küll sa leiad selle õige!».

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles