Sõbranna.ee nädalahoroskoop 13.–19. jaanuar

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Mida lubavad tähed alanud perioodiks?

Jäär

21. märts – 19. aprill

Jäära märgis liikuv Uraan on pingelistes aspektides, suurendades sinu sisemist rahutust, seiklushimu ja vabaduseiha. Karjäärivallas või äriasjus võib tekkida soodsaid võimalusi päris uute alguste tegemiseks. Juhul kui asjad on põhjalikult läbi mõeldud, tasub otsustav käik nädala teisel poolel ära teha.

 

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Rõhk on ilmselt suhete arendamisel. Pole välistatud, et sinu tähelepanu võidab keegi, kes on pärit kuskilt teisest maailma otsast. Arvesta, et võõra kultuuriga kaasnevad ka võõrad kombed ja teistsugused arusaamad maailma asjust, mis võivad küll põnevad tunduda, ent sulle siiski mitte sobida.

 

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Tööasjade ajamiseks on nädal soodne, koostööpartneritega suheldes tasub aga talitseda teravat keelt – isegi juhul, kui nad sinu jaoks ootamatult jaburaid ideid võidukal ilmel välja käivad. Planeeri ja valmista ette suuremaid äritehinguid, ent oota nende töösse rakendamiseks natuke rahulikumat aega.

 

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Küllap seilab su laev täispurjeis armastuse ookeani vahustel lainetel. Periood võib olla vägagi edasiviiv selleks, et olemasolevat suhet tugevdada ja süvendada. Vajadusel saad teha lõpu sellega, mis oma aja ära elanud, või midagi päris uut alustada. Ent mõistlikum on armu- ja töösuhted rangelt lahus hoida.

 

Lõvi

23. juuli – 22. august

Tasub rohkem rõhku panna tervise eest hoolitsemisele. Esmajärjekorras vaata üle oma toitumisharjumused. Sulle ilmselt meeldib hästi süüa, ent kas jääd seejuures ka tervislikkuse piiresse või tuleks midagi muuta? Otsustava käigu tegemiseks, mõnest halvast harjumusest loobumiseks on eriti hea perioodi esimene pool.

 

Neitsi

23. august – 22. september

Küllap on enesearendamine praegu teema number üks – koolitad ennast või valmistud kursustele registreeruma, ehk plaanid õppereisi. Noorema põlvkonnaga suhtlemine võib pakkuda üllatusi ja väljakutseid. Lastel tasub silm peal hoida, et nad end suures seiklusjanus mingitesse kahtlastesse ettevõtmistesse ei segaks.

 

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Äri- ja rahaasjade korraldamine sujub hästi, suudad teha mõistuspäraseid ja edasiviivaid otsuseid. Palju kasu on nõuandjatest, nende valimisel aga tasub olla hoolikas. Vanema põlvkonna sugulastelt võid saada suurt tuge, ent ettevaatlikum peab olema armupartnerite rahaasjadesse pühendamisega.

 

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Suure tõenäosusega laabub su tegevus õige hoogsalt. Suudad oma soovid väga täpselt ja mõjuvõimsalt sõnadesse panna, sinu pädevuses ei kahtle keegi. Kindlasti tasub aga silmas pidada, et oleksid teiste suhtes õiglane ning ei haavaks kedagi terava ütlemisega – eriti juhul, kui suhtled alluvate või kolleegidega.

 

Ambur

22. november – 21. detsember

Soodne periood eelkõige äriasjade ajamiseks. Muudatusi võid seejuures teha, aga need peavad olema varem läbi mõeldud või alustatud. Valitseb mõningane oht ennast ja olukorda üle hinnata ning seetõttu mõtlematuid otsuseid teha. Sinu isiklik seiklushimu ja mängurõõm ei pruugi ärile kasuks tulla.

 

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Põnev ja võimalusterohke periood, mille esimene pool sobib paremini vanade asjade lõpetamiseks ning mõttetutele tegevustele ja suhetele punkti panemiseks. Kolmapäevase noorkuuga Kaljukitse märgis algab aga aeg, mil tasub uusi projekte jõuliselt ellu viima hakata. Sugulastega riidu keeramisest hoidu kindlasti.

 

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Parem oleks enne tulisesse vaidlusse astumist natuke mõelda. Ehkki oled tark ja taibukas, võid ka sina eksida ning kogemata kombel päris vale asja eest võitlema hakata. Kipud reageerima kiirelt ja mõtlematult, see ei too aga head. Võib juhtuda, et keegi puudutab sinu jaoks hella teemat.

 

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Ühest küljest on aeg väga hea koostöösuhete arendamiseks ja sõpradega nõu pidamiseks, ent sellega kaasnevad ka omad ohud. Rahateema ja eelarvete koostamine tasuks tulevikku lükata, kiirustades tehtud otsused võivad paraku kahju tuua. Nädal on väga soodne õppimiseks ja asjalike kontaktide loomiseks.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles