Eesti mehed tunnistavad: slaavlannad teevad voodis eestlannadele silmad ette! (9)

Heidi Ruul
, kolumnist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Räägitakse, et eestlannad ja venelannad on üsna erineva iseloomuga. Slaavi verd naised pidavat  tunduvalt temperamentsemad ning muuseas ka voodis paremad olema! Uurisime Eesti meeste käest, kas tegemist on pelgalt külajutuga või on taolistel väidetel ka päriselt tõepõhi all? Millised on nende isiklikud eelistused, kui nad peaksid eestlanna ning venelanna vahel valiku tegema? 

Kristo (38): «Ärge nüüd solvuge, aga Eesti naised virisevad liiga palju! Temperamenti ei ole ja tavaliselt on ka magamistoas tegemist lihtsalt igavalt passiivsete voodikaunistustega. Kindlasti on ka erandeid, aga minu kogemuse põhjal on olukord pigem just selline.»

Siim (42): «Temperamendi vahe on raudselt. See ei ole kellelegi üllatus iseenesest, aga seda peab kogema. Slaavi naine jõuab ka mehest pere kaitsel ette tihtipeale. Tundub, et tal pere, mehe, sõprade või mille iganes kaitsmise nimel puudub enesealalhoiuinstinkt. Mulle tundub, et vene naine on oma instinktidelt iga kell alfam, kui keskmine Eesti mees. Eesti naine? Mul on slaavi emalõviga pool elu veedetud. Hea või halb, aga ma otsin peale seda igas Eesti naises ka seda väikest kiskjat, tõelist kompromissitust ja pühendumist. Mulle tundub, et Eesti naine on taltsutatav, slaavi naisega peab spetsialist olema või vähemalt väga-väga vaeva nägema. Samas, Vene naises ei ole seda vastikut äärmuslikku feministlikku poolt. Ta tahab aegade lõpuni väga-väga naine olla. Vastuolulised tegelased! Soovitan armuda, kui julgust jätkub!»

Hannes (31): «Minu kogemuste põhjal on eestlannad ja venelannad suhteliselt sarnased. Ma pole muidugi ühegi venelannaga otseselt suhtes olnud. Küll aga võin, käsi südamel, öelda, et ka Eesti naised oskavad iseloomu näidata ja võivad mõnikord liigagi temperamentsed olla. Ja mis voodielu puudutab, siis ma tõesti ei usu, et omavaheline klapp linade vahel kuidagi rahvusest oleneda võiks.»

Tom (33): «Venelannad tunduvad kuidagi avatumad ja hoolivamad olevat. Eestlannad on äärmiselt reserveeritud ja kardavad ennast teistele avada. Mul on slaavi verd naistega alati kohene klapp tekkinud, samal ajal kui eestlannalt vastuse saamine võib mitu sajandit aega võtta. Veel tundub mulle, et venelannad hoolivad oma kallimast rohkem või siis oskavad seda paremini väljendada. Jah, ka magamistoas!»

Jaagup (36): «Ma armastan venelannade temperamenti ja veelgi ahvatlevamaks muudab nad minu jaoks see, et nad viitsivad enda eest tunduvalt rohkem hoolitseda kui Eesti naised. Nad on alati juukseotstest varbaotsteni piinlikult korras ning see on tõeline turn on.

Suhtes ma ühegi venelannaga olnud ei ole, aga seda võin küll öelda, et venelannadega on kordades lõbusam aega veeta kui eestlannadega, kes sulle lihtsalt tuima näoga otsa vaatavad ning sõnagi öeldud ei saa.»

Kristjan (34): «Mina olen oma vitsad antud teemal juba kätte saanud ja ei soovita kellelgi venelannaga suhtesse astuda! Kui Eesti naised teavad, et suhtes peab võrdsus valitsema, siis venelannade jaoks on see ennekuulmatu! Neile tuleb eranditult kõik ette-taha ära teha ja see hakkab ühel hetkel rahakotile. Samas, elu kuumimad hetked voodis on olnud just slaavi verd naistega.»

Kommentaarid (9)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles