Seitse väikest asja, mida õnnelikud paarid teineteisele küsimata teevad

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Scanpix

Oled kunagi vaadanud mõnda paari ja arutlenud, kuidas nad pidevalt õnnelikud on? Kindlasti on igas suhtes tõuse ja mõõnasid, aga tugevas suhtes tehakse asju ilma küsimata. Siin on seitse olulisemat neist.

1. Nad näitavad huvi teise vastu

Olgu selleks sõnum keset tööpäeva küsimusega, kuidas päev läheb või lühike kõne. Õnnelikus suhtes olevad inimesed kontakteeruvad teineteisega. See võib olla ka kõne koduteel, kas poest oleks midagi vaja. See näitab, et mõlemad võtavad suhtest ja selle toimimisest aktiivselt osa.

2. Nad teevad üksteisele komplimente

See ei pea olema ülevoolavalt suursugune kompliment, vaid näiteks väike tähelepanek maitsva õhtusöögi kohta. Tihti oleme eluga rahul, kuid unustame seda ka teisele poolele mainida. Hea sõna annab mõlemale uut energiat ja hea tuju.

3. Siirus enne skoori

Õnnelikud paarid teevad midagi teise jaoks siirast soovist, mitte nendevahelise skoori parandamiseks. Nad ei loe, kes kui palju teise jaoks midagi on teinud.

4. Nad räägivad avatult enda tunnetest ja mõtetest

Kui üks osapool tunneb, et peab teiselt jõuga seisukohti välja kangutama, siis võib suhe kiirelt üksildaseks muutuda. Õnnelikud inimesed jagavad enda emotsioone. See ei pruugi alati olla kõige sügavamal tasandill, aga nad ütlevad, mida tõeliselt arvavad.

5. Nad üllatavad oma partnerit

Selleks sobib hästi kallima lemmiksöök. Söök on alati inimesi ühendanud ning tundeid väljendanud.

6. Nad on harjunud üksteist tänama

Väikene žest, aga tähendab palju. Tänamine näitab austust teise ja tema vastutulelikkuse osas.

7. Nad avaldavad üksteisele armastust

See ei pea olema taaskord pikk luuletus, aga lihtsalt üks lause: «Ma armastan sind.» Eriti hästi mõjub see siis, kui teine seda ehk oodatagi ei oska.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles