Normaalne Norman teab: manipuleeriva draamakuninganna kõrvalt tahab iga mees plehku panna

Normaalne Norman
, normaalne mees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Tere, naised! Mina olengi keskmine Eesti mees. 35-aastane, töötan juhtival kohal ehitussektoris, spordi-, õlle-, ja kitarrimänguhuviline. Näinud olen kõike ja nüüdsest hakkan vastama teie küsimustele! Kardad, et suhtes pole enam kirge? Kaklete kodus juba ette Valentinipäeva pärast? Palun väga, selleks ma siin olengi!

Kas ma peaks muretsema selle pärast, et me mehega enam nii palju kodus ei seksi? Suhte alguses ei suutnud ta oma käsi minust eemale hoida, rääkis kogu aeg mu tissidest ja loobus hea meelega enne tööpäeva unest, et minuga voodis tegeleda. Nüüd aga teeme me vanainimeste asja ainult kolm-neli korda nädalas ja siis ka alati samal kellaajal – pärast õhtust dušši ja enne päevauudiseid!

Ma arvan, et praegu loeb su hala vähemalt sada silmapaari, kes kadedusest lõhki lähevad! Mõni paar ainult unistab sellest, et kolm-neli korda nädalas asjaks läheb, mõni unistab paarist korrast kuus.

Üldiselt ma usun sellesse, et terve suhte alus on seks. Kui sa elad mehega koos ja temaga enam ei seksi, siis hakkab üks teist paratamatult varem või hiljem kellegi kolmandaga seksima. Rääkimata siis faktist, et seksist algab igasugune vaimne ja olmeline lähedus. Kui te ikka olete just lõpetanud korraliku higi-tilgub-voodi-ragiseb-naabrid-koputavad maratoni ja ähkides teineteise embusesse vajute, on väga keeruline vaielda selle üle, kes homme lõuna ajal piima ja mune ostab või miks jälle nädalavahetusel ämma juurde remonti tegema minema peab. Kõik on jumala suva!

Paratamatult muutub seks ajaga mugavamaks, sest mugavamaks muutub kooselus kõik. Sina ei pea enam teleka ees makaronide söömise ajal täielikku õhtumeiki kandma ja tema varjama, et ta vahel ei viitsi trenniriideid pesta ja laseb higil lihtsalt pluusi sisse ära kuivada. Mugavust ei ole mõtet segamini ajada sellega, et enam kirge ei ole. On küll, aga kooselu muudabki ju toredaks see, et võib rahulikult enne AK-d ära seksida.

Sain just aru, et valentinipäev on juba kuu aja pärast! Kas ma peaks mehele meelde tuletama, et tahan, et ta meile mingi ägeda üllatuse korraldab, või peaks tal laskma otsustada? Ma lihtsalt kardan, et ta ei tee see aasta jälle midagi ja mina hakkan nutma ja terve õhtu on rikutud!

Kuule, sa kõlad nagu tõeline peavalu! Oled kindel, et su mees ennast järgmise kuu jooksul hoopis kokku ei võta ja asju kokku ei paki? Sest kui mul oleks kodus selline manipuleeriv ja nutta tihkuv draamakuninganna, siis ma küll kaaluks erinevaid lahkumisviise.

Vaata, ma ei tea, kui mitu korda ma seda öelnud olen, aga kordamine on tarkuse pruut: normaalsetele meestele meeldivad normaalsed naised! See tähendab, et kõige hullem asi, mida sa teha saad, on igasugune väljapressimine, hullu panemine, ebaproportsionaalselt reageerimine ja niisama vee segamine. Võta lihtsalt rahulikult ja püüa mitte liiga palju tüli kiskuda.

On olemas inimesi, keda absoluutselt ei huvita igasugused pühad. Siis on selliseid tüüpe, kellele lähevad korda teised pühad, aga mitte see Ameerikast varastatud tobe traditsioon, mis nõuab eriti läilat romantikat, serenaade ja gondlisõite. Palju romantilisem on see, et sul üldse on kõrval partner, keda sa saad usaldada, kes tuleb iga päev töölt koju ja lisaks kõigele sinu kurtmist välja kannatab.

Nii et võta ikka nüüd paar sammu tagasi ja ära hakka palun kodus keset isegi masendavat jaanuari mingeid tuhande punase roosiga seotud soove esitama. Aasta algus ja talv on sellised ajad, mida on isegi ilma sinu hulluseta raske üle elada ja kui sa igapäevase toidukoti kõrval mehelt valentinipäeva puhul mingigi lille saad, on sul juba palju paremini kui enamus Eesti naistel. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles