Osav poiss: Kuldgloobuse võitnud Ewan McGregor suutis kõnes tänada nii abikaasat kui armukest

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ewan McGregor Kuldset Gloobust vastu võtmas
Ewan McGregor Kuldset Gloobust vastu võtmas Foto: AP / Scanpix

Näitleja Ewan McGregor võttis mõned päevad tagasi vastu parima näitleja Kuldgloobuse (miniseriaalis) – teda kiideti Emmit Stussy rolli eest seriaalis «Fargo». Mehe lühike tänukõne aga pani paljudki vaatajad oma taktitusega huuli kõverdama.

Nimelt jättis Ewan kevadel maha oma abikaasa Eve’i, kellega nad olid abielus 22 aastat. Neil on neli ühist last: Clara, Esther, Jamyan ja Anouk.

Ekraanil aga tekkis Ewanil keemia näitleja Mary Elizabeth Winsteadiga, kellega meest ka avalikult pärast lahkuminekut miilustamas nähti.

Lühikeses tänukõnes suutis Ewan aga tänada nii oma eksnaist kui ka lõppu lisada: «Emmit Stussyt ei oleks ilma Mary Elizabeth Winsteadita, seega aitäh sulle.»

See ületas nii mõnegi vaataja jaoks aga hea maitse piirid ning näiteks Twitteris mainis kasutaja @fruitsuit väga tabavalt: «Ma naudin seda, kuidas ühe kõne jooksul tänas Ewan McGregor oma abikaasat ja näitlejat, kelle pärast ta abikaasa maha jättis.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles