Õhtusöök Hispaania moodi: pincho'd ploomi ja peekoniga

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pinchod ploomi ja peekoniga
Pinchod ploomi ja peekoniga Foto: Borjomi

Sel nädalal toome teieni vahvaid ideid Hispaania köögist. Retseptid on valminud Borjomi ja Tallinnas asuva restorani Casa Alta kokkade Carlos Martineze ja Enrique Martini koostöös.

Pincho’d ploomi ja peekoniga – Pincho de Bacon y Ciruelas

Koostisosad:

  • 8 kuivatatud ja kivita ploomi
  • 8 õhukest viilu peekonit
  • 2 spl palsamiäädikat
  • 2 spl väärisoliiviõli (extra virgin)
  • pipart
  • 3 spl tomatikastet

Valmistamisjuhend:

Keera peekoniviilud ploomide ümber ning pane ahjuplaadile. Seejärel sega oliiviõli tomatikastmega ning määri segu ploomidele. Küpseta neid 180 kraadi juures 10 minutit. Serveerides lisa tilk palsamiäädikat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles