Õhtusöök Hispaania moodi: pincho'd ploomi ja peekoniga

Pinchod ploomi ja peekoniga

FOTO: Borjomi

Sel nädalal toome teieni vahvaid ideid Hispaania köögist. Retseptid on valminud Borjomi ja Tallinnas asuva restorani Casa Alta kokkade Carlos Martineze ja Enrique Martini koostöös.

Pincho’d ploomi ja peekoniga – Pincho de Bacon y Ciruelas

Koostisosad:

  • 8 kuivatatud ja kivita ploomi
  • 8 õhukest viilu peekonit
  • 2 spl palsamiäädikat
  • 2 spl väärisoliiviõli (extra virgin)
  • pipart
  • 3 spl tomatikastet

Valmistamisjuhend:

Keera peekoniviilud ploomide ümber ning pane ahjuplaadile. Seejärel sega oliiviõli tomatikastmega ning määri segu ploomidele. Küpseta neid 180 kraadi juures 10 minutit. Serveerides lisa tilk palsamiäädikat.

Loe ka neid

Tagasi üles