Õhtusöök Hispaania moodi: pincho'd ploomi ja peekoniga

Pinchod ploomi ja peekoniga

FOTO: Borjomi

Sel nädalal toome teieni vahvaid ideid Hispaania köögist. Retseptid on valminud Borjomi ja Tallinnas asuva restorani Casa Alta kokkade Carlos Martineze ja Enrique Martini koostöös.

Pincho’d ploomi ja peekoniga – Pincho de Bacon y Ciruelas

Koostisosad:

  • 8 kuivatatud ja kivita ploomi
  • 8 õhukest viilu peekonit
  • 2 spl palsamiäädikat
  • 2 spl väärisoliiviõli (extra virgin)
  • pipart
  • 3 spl tomatikastet

Valmistamisjuhend:

Keera peekoniviilud ploomide ümber ning pane ahjuplaadile. Seejärel sega oliiviõli tomatikastmega ning määri segu ploomidele. Küpseta neid 180 kraadi juures 10 minutit. Serveerides lisa tilk palsamiäädikat.

Tagasi üles