Õhtusöök Hispaania moodi: sidrunikreem

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sidrunikreem
Sidrunikreem Foto: Borjomi

Sel nädalal toome teieni vahvaid ideid Hispaania köögist. Retseptid on valminud Borjomi ja Tallinnas asuva restorani Casa Alta kokkade Carlos Martineze ja Enrique Martini koostöös.

Sidrunikreem – Mousse de Limon

Koostisosad:

  • 250 g kondenspiima
  • 1 sidruni riivitud koor
  • 500 ml vahukoort
  • 4 maitsestamata jogurtit
  • nelja sidruni mahl

Valmistamisjuhend:

Vahusta vahukoor. Sega koos teiste koostisosadega ettevaatlikult kausis ning serveeri kaussidesse. Lase külmikus jahtuda vähemalt pool päeva. Serveerides kaunista marjade või piparmündiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles