Sel nädalal toome teieni vahvaid ideid Hispaania köögist. Retseptid on valminud Borjomi ja Tallinnas asuva restorani Casa Alta kokkade Carlos Martineze ja Enrique Martini koostöös.
Õhtusöök Hispaania moodi: sidrunikreem
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sidrunikreem – Mousse de Limon
Koostisosad:
- 250 g kondenspiima
- 1 sidruni riivitud koor
- 500 ml vahukoort
- 4 maitsestamata jogurtit
- nelja sidruni mahl
Valmistamisjuhend:
Vahusta vahukoor. Sega koos teiste koostisosadega ettevaatlikult kausis ning serveeri kaussidesse. Lase külmikus jahtuda vähemalt pool päeva. Serveerides kaunista marjade või piparmündiga.