Kuidas hoiduda probleemidest teie esimesel ühisel reisil?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Luis Louro / PantherMedia / Scanpix

Esimene ühine reis võib olla põnev, aga ka pisut muret tekitav. Öeldakse, et näed inimese tõelist palet alles siis, kui olete reisil. Millele mõelda enne reisi, et see jääks meelde vaid positiivsena?

Mis on minu ootused?

Kui lähete reisile paarina, selgitage välja, mida kumbki reisilt ootab. Kas see peaks teid lähendama, andma kihvte mälestusi, otsite seiklusi või rahulikku romantikat? Ühtlasi, kui te pole veel enda suhet defineerinud, siis ühine reis ei pruugi mõlema jaoks koheselt suhtes olemist tähendada.

Kas ma olen valmis olema terve reisi selle inimesega ninapidi koos?

Nädal kahekesi võõral maal reisil võib tunduda kui unelm -  võite teha, mis hing ihkab! Enne, kui planeerite ühist ärasõitu mõtle, kas oled valmis selliseks eneseavamiseks, mida nädalane kooselu endaga kaasa võib tuua.

Mis on eelarve?

Teie kujutlused puhkusest võivad kõvasti erineda. Kas tema ootab luksuslikku reisi samas, kui sina sooviksid poest ostetud veinipududeliga pargis piknikku nautida? Ära paanitse, see ei tähenda, et suhe on määratud hukule. Peate lihtsalt omavahel läbi rääkima, palju kumbki soovib (ja saab) puhkusele raha panna. Kui saate aimdust, mis teie ühine eelarve on, saate hakata ka plaane ja kompromisse tegema.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles