«Pilvede all» mängufilmi piletimüük teeb Star Wars´ile pika puuga ära

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TONI LÄÄNSALU / PM / Scanpix Baltics

Eesti armastatuimat sarja saadab edu ka kinolinal. Apollo Kino tegevjuhi sõnul lööb mängufilm ettemüügis rekordeid ning tõukab isegi Star Warsi viimase filmi pjedestaalilt.

Apollo Kino tegevjuhi Rauno Stüffi sõnul on rahva huvi Pireti, Alberti, Mari ja teiste tegemiste suhtes on niivõrd suur, et ettemüük enne esimese seansi linastumist on ületanud isegi Star Warsi viimast filmi «The Last Jedi». «Traditsiooniliselt on just Star Warsi fännid need kes etteostmisel on olnud kõige aktiivsemad, aga tundub, et Pilvede All fännid ületavad isegi Star Warsi lojaalseid huvilisi,» kommenteerib Stüff.

Hetkel on Apollo ketis eelmüügist avapäevaks ostetud juba 2500 piletit mis on viimaste aastate parim tulemus. «Kokku on avapäevaks 18.jaanuariks müügis meil 17 seanssi, millest kümme on sisuliselt välja müüdud. Lisame vastavalt täitumisele seansse pidevalt juurde, et klientide nõudlust ära rahuldada,» lisab tegevjuht, «Tundub, et Pilvede All moodustab uue standardi Eesti kinomaastiku ettemüügis mille järgi teised uued filmid saavad tulevikus joonduda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles