Märgid, et teie suhe liigub lahkumineku suunas

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Scanpix

Inimesed tihti ajavad segamini heale suhtele omased nähtused ja purunevale suhtele omased. Näiteks sagedam seks ei pruugi üldse head tähendada.

Te ei vaidle enam

Arvad, et pidev vaidlemine näitab kehva suhet? Vastupidi. Kui vaidlusalusele teemale pole just leitud väga ühest ja sobilikku lahendust, siis järsk ükskõiksus tavapäraste vaidlusteemade osas on kindel ohumärk. Tihti mehed mõtlevad, et tore, kui naine enam teatud teemat üles ei tõstata. Tegelikkuses tuleb mõne aja pärast naine lagedale lahkumisega.

Teie sekselu on hüppeliselt kasvanud

Ja täiesti järsku. Teie intiimelu oli peaaegu välja surnud, kuid nüüd on see teie igaõhtune rutiin. Inimesed tihti usuvad, et tihe seks on hea suhte näitaja. Mis päriselt loeb, on rahulolu, sünergia. Seks võib olla kompensatsiooniks muudele probleemidele.

Sinu sõbrad lahutavad

Lahkuminek on nakkav. Ameerikas tehtud uuring näitas, et kui teie lähedased sõbrad lahutavad, tõstab see ka enda lahutamise tõenäosust 75 protsenti. Kui lähedased midagi taolist läbi elavad, peegeldub mure ka enda suhtesse ning varasemalt ehk võõras teema tõuseb päevakorda.

Te käite tihti teineteiseta väljas

Su kaaslane on sinu põhiline seltsiline filmiõhtutel, kuid välja minnes neist tulijat pole. Isiklike hobide ja tegevuste omamine on tervislikule suhtele vajalik, kuid kui pead alati sotsialiseeruma väljaspool kodus oma kaasata, on see ohumärk. Esiteks, üks osapool võib hakata kasutama üksi käimist kui suhtest pääsemist. Teiseks, enese üles löömine ja koos väljas käimine on suhte intiimsusele oluline osa. See ei pea olema suursugune ette planeeritud õhtu, piisab ka koos linnapeal jalutamisest.

Pidev silmade pööritamine

Kui märkad, et kaaslane on pidevalt negatiivselt sarkastiline, küüniline, pööritab silmi ja mõnitab, siis on suhtes austus kaduma läinud. Ilma üksteise austamiseta kahjuks kaugele ei jõua.

Kui midagi läheb halvasti, helistad koheselt kaaslasele

Koer oksendas vaiba täis, masin läks katki. On normaalne, et tahad päeva enda partneriga jagada, kuid mõtled sellele vaid siis, kui midagi halba juhtub. Kogu see negatiivsus koguneb lõpuks teie vahele. Partner taipab kiiresti, et räägid temaga ainult negatiivsetest asjadest, kasutad teda enda poksikotina ning kallad ta oma frustratsiooniga üle.

Allikas: TheSun

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles