Neli viisi, kuidas partneriga koheselt rohkem lähedust tunda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Kui sa oled oma partneriga juba kuid või aastaid koos olnud, võib säde ja lähedus kohati tagaplaanile jääda. Kuidas aga kiirelt see jälle üles leida?

  1. Ütle talle, et ainult tema mõistab sind täielikult. Selline fraas on väga võimas ja paneb partneri tundma, et teda väärtustatakse ja et teie suhe on sulle oluline, kirjutab Womens Health Magazine.
  2. Tunnusta teda, kui ta teeb midagi head või toredat. Kui te näiteks olete restoranis, kus teenindab teid mossis ja kuri teenindaja, kuid sinu partner suudab jääda rahulikuks ja hoopis talle naeratada, siis ütle, et ta lahendas olukorra hästi.
  3. Isegi, kui sa tead, et mõni asi ei tule tal nii hästi välja kui teine, siis ütle, et sa armastad teda vaatamata sellelel. Inimestel on vahel vaja teada, et vaatamata nende probleemidele, neid ikkagi austatakse ja armastatakse. Olgugi, et su partner pole näiteks suurem asi kokk, on tal kindlasti mõni muu vajalik oskus.
  4. Täna teda, kui ta sind millegi olulisega aitas. Näiteks palusid sa temalt, et ta viiks su sõbranna ühest kohast teise, kuna sul endal oli kiire või otsis ta poest pool tundi just seda šokolaadi, mida sa palusid. Tunnusta tema pingutusi ja soovi olla abivalmis.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles