Tai meeste uusim moetrend: peenisevalgendamine

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix

Üks Bangkoki kliinik on hakanud meestele pakkuma uudset iluteenust – laseriga peenisevalgendamist.

Leluxi haigla on juba saanud tõeliseks hitiks kohalike hulgas, kes soovivad valgendada natuke traditsioonilisemaid kehapiirkondi. Väidetavalt aga toob uus, intiimpiirkondadele suunatud teenus neile päevas kolm-neli uut patsienti.

Vastuoluline protseduur on juba Tais tõelise meediakära põhjustanud, millele andis hoogu kliiniku neljapäeval avaldatud fotod patsiendist, kelle peal parasjagu protseduuri läbi viiakse.

«Viimastel päevadel küsitakse selle protseduuri kohta palju,» tõdes kliiniku töötaja Bunthita Wattanasiri. «Me peame olema väga ettevaatlikud, sest tegemist on väga tundliku kehapiirkonnaga.»

Independent vahendab, et kliinik võttis protseduuri esimest korda ette ühe patsiendi palvel, kelle mureks oli «tume koht» genitaalide piirkonnas. Nüüd võtavad nad vastu kuus üle saja mehe vanuses 22-55, kes peavad viie laserprotseduuri eest käima välja umbes 540 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles