Viis asja, mida teha, kui sa pole oma tööga rahul

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kui sa pole leidnud tööd, mis sulle meeldib või oled vanast tööst tüdinud, siis on aeg midagi ette võtta. Mida aga selleks teha?

  1. Mõtle asjade üle järele. Istu maha, võta üks kohv ja mõtle, mis su karjääris valesti on ja mida sa muuta sooviks, vahendab Hello Giggles. Analüüsi, millised on sinu soovid ja eesmärgid pikemas perspektiivis.
  2. Uuenda oma CVd. Kui oled plaani võtnud uus töö otsida, siis vaata üle CV. Pea meeles, et sa saad ise valida, mida elulookirjeldusse lisada ja mida maha võtta. Eri töökohtadele kandideerides, saad rõhutada erinevaid töökogemusi ja oskusi.
  3. Mõtle välja, mis oskusi sa sooviks veel lihvida või omandada. Äkki tuleb kasuks õppida ära mõni uus võõrkeel või minna kursusele, mis võiks konkurentsivõimet tõsta.
  4. Laienda võrgustikku. Tänapäeval on inimestega suhtlemine äärmiselt oluline. Tihtipeale nende kaudu uusi väljakutseid leitaksegi. Käi julgelt üritustel ja saa inimestega tuttavaks.
  5. Veeda aega lähedastega. Tööl käies ja pidevalt karjäärile keskendudes võime unustada, et on ka muu elu, nagu pere, sõbrad ja hobid. Vaba aeg ja selle veetmine on ka tihedalt seotud karjääriga ehk kui sul on tore ja toetav sõprusringkond ning pere, aitab see kaasa ka karjäärile.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles