Kavalad nipid, kuidas hommikupudrule proteiini lisada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Alamy / Vida Press

Hommikune kaerahelbepuder on soodne, tervislik ja toitev algus päevale. Kui tunned, et tahaksid midagi uut (ja veelgi toitvamat), siis proovi neid maitsvaid nippe.

1. Lusikas maapähklivõid

Üks supilusikas maapähklivõid lisab su pudrule neli ja pool grammi proteiini. Samuti annavad sarnases koguses proteiini ka teised pähklivõid.

2. Lisa piima

Kui keedad putru piimaga, lisab see ühe portsjoni kohta ligi kaheksa grammi valke. Kui ei saa piimatooteid tarbida, otsusta mõne alternatiivi kasuks. Näiteks sojapiim annab kuus kuni seitse grammi proteiini.

3. Pähklid

Kui armastad pudru sees midagi krõmpsuvat, lisa pudrule peotäis pähkleid või seemneid. Olenevalt valitud lisandist annab see pudrule juurde kaks kuni viis grammi valku.

4. Muna pudru peale

Hommikupuder ei pea tingimata olema magus. Sega putri riivitud juustu ning aseta peale praetud muna. Iga muna annab kuus grammi proteiini. Soolasele pudrule võid lisada kõike, mis muidu omletti paned. Lase fantaasial lennata.

Allikas: Women´s Health

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles